14 camioane electrice DAF vor fi livrate către Cure Waste Managent. Momentan au primit 7 camioane electrice DAF CF, pentru a fi utilizate în colectarea deșeurilor. Vehiculele 6×2, silențioase și cu emisii zero, sunt echipate cu un încărcător lateral electric VDL. Acestea vor fi folosite în colectarea deșeurilor menajare din regiunile olandeze Eindhove, Valkenswaard și Geldrop-Mierlo.

14 camioane electrice DAF

Cure Waste Management este o asociere între autoritățile locale din Eindhoven, Geldrop-Mierlo și Valkenswaard. Compania colectează gunoiul de la aproape 150.000 de gospodării, inclusiv deșeuri generale, hârtie, plastic, sticlă și deșeuri organice. De asemenea, Cure Waste Management operează patru centre de reciclare în regiunea Eindhoven.

Încă 7 camioane electrice DAF sunt pe drum
Vehiculele recent livrate sunt echipate cu un încărcător lateral VDL, care permite golirea silențioasă și complet automată a containerelor de deșeuri în compactor.
Cure Waste Management va prelua în curând alte 7 camioane DAF CF Electric, dintre care 6 vor fi echipate cu un compactor electric cu încărcare prin spate. Al șaptelea camion va fi echipat cu un sistem de curățare a containerelor de deșeuri subterane și de suprafață.

Sustenabilitatea ca scop
„Încercăm să lucrăm într-un mod cât mai sustenabil posibil și seria CF Electric se potrivește perfect cu acest obiectiv. Camioanele asigură o colectare silențioasă și fără emisii, ceea ce reprezintă o veste excelentă pentru locuitorii din Eindhoven, Valkenswaard și Geldrop-Mierlo. Iar noua noastră stație de încărcare ne permite să încărcăm rapid mai multe vehicule în același timp”, spune Frans van Strijp, directorul general al Cure Waste Management.

Despre DAF CF Electric
Acest camion are un motor electric de 210 kW (240 kW putere de vârf) și o baterie cu o capacitate brută de 350 kWh (315 kWh utili). CF-ul are o autonomie de aproximativ 200 de kilometri. 

DAF: soluții electrice pentru orice întrebuințare
Există o gamă largă de camioane complet electrice. Cu o autonomie cuprinsă între 200 și 500 km, în funcție de model, acestea sunt concepute atât pentru uz urban, regional și național.
DAF nu livrează doar camioane electrice premium, ci sprijină în mod activ clienții cu sfaturi de achiziție personalizate, prin utilizarea modelelor avansate de simulare a rutei. Astfel se asigură că tranziția către camioane electrice este una fluidă. De asemenea, se oferă clienților un pachet complet de servicii specifice, inclusiv stații de încărcare PACCAR și instruirea șoferilor în conducerea vehiculelor electrice.

Please follow and like us: