Peste 25 ani
în jurul camionului.

TH Trucks este un business construit de peste 25 ani în jurul camionului.

Dealer DAF, Isuzu și VDL Bus & Coach în România. Oferim servicii integrate clienţilor noştri transportatori prin cele cinci divizii de business: vânzări vehicule noi, vânzări vehicule SH, service camioane, vânzări piese camioane, vânzari anvelope noi și producție anvelope reșapate Bandag.

Pregătiți pentru viitor.

În viitor, accesul în zonele din interiorul orașelor va fi permis doar vehiculelor cu emisii zero – de aceea, camioanele complet electrice reprezintă propunerea importantă în acest sens.

De asemenea, soluțiile complet electrice oferă sectorului de transporturi oportunitatea de a răspunde provocărilor generate de încălzirea globală și calitatea aerului local.

DAF CF Electric

CF Electric este soluția ideală pentru livrări non-stop către supermarketurile din oraș, colectarea deșeurilor din zonele rezidențiale sau pentru asigurarea serviciilor de navetă între două unități de producție.

DAF LF Electric

LF Electric este ideal pentru distribuția locală și multi-drop în centrele urbane și zonele învecinate.

Unic dealer autorizat
și unic importator al DAF

Dealer autorizat Isuzu, Tatra Phoenix și VDL Bus & Coach în România. Centre autorizate de vânzări & service DAF, Isuzu, Tatra și VDL în toate filialele TH Trucks din România și Republica Moldova.

Oferim gratuit clienților noștri servicii de consultanță tehnică și consultanță în ceea ce privește finanțarea achizițiilor.

Accesează website-ul oficial DAF în România

Noutăți TH Trucks

Abonează-te

la Newsletter

Reteaua

TH Trucks

IN CONSTRUCTIE

Universitatea

TH Trucks

Dezvoltarea unei structuri de pregătire tehnico-profesională, denumită generic Universitatea TH Trucks, s-a întemeiat pe conştientizarea cumulului de avantaje din care derivă inovaţia. Simetric cu noul trend ce plasează, prin excelenţă, atenţia managementului pe leadership, s-a ajuns firesc la inovaţie organizaţională. Şi asta pentru că adevăratele afaceri au în vedere regulile unei pieţe competitive şi marşează pe o căutare constantă a diferenţierii.

Parteneri TH Trucks