Camioane DAF, cu garanție completă în cadrul programului First Choice

Fiecare camion rulat cu vechime de maxim patru ani, inclus în programul First Choice lansat de DAF Trucks este acum comercializat în variantă standard cu garanție completă de la producător, fără limită de kilometraj. Această ofertă, unică pe piața camioanelor rulate, vine să consolideze și mai mult reputația producătorului olandez de leader în industrie.

DAF First Choice este marca de calitate sub care DAF pune la dispoziția clienților săi camioane foarte puțin rulate. Toate vehiculele comercializate cu această etichetă au mai puțin de 5 ani vechime, un rulaj de până la 600.000 km, arată ca noi și au reviziile tehnice la zi. În plus, aceste camioane au trecut deja peste 200 de verificări pentru a ne asigura că sunt în cea mai bună stare tehnică și ating nivelul de maximă fiabilitate – garantând astfel o durată de funcționare optimă.

Camioanele DAF din flota First Choice, care au până la 4 ani vechime, sunt comercializate acum cu o garanție de producător completă de 12 luni, care acoperă bineînțeles toate opțiunile de fabrică. Pentru un plus de siguranță, vehiculele cu vechimi cuprinse între 4 și 5 ani vor fi oferite clienților cu o garanție de 12 luni pentru sistemul de rulare.

„Acordarea unei garanții complete de către producător ca și variantă standard pentru camioane rulate este absolut unic pe piață” afirmă Marty van den Dungen, Director Vânzări la DAF Used Trucks. „Suntem în postura de a acorda o astfel de garanție deoarece DAF oferă calitate fără precedent. Un camion First Choice este de fapt ca și nou. Mai mult, pe lângă faptul că vehiculele Euro 6 produse de DAF sunt mai eficiente ca niciodată, noii proprietari beneficiază acum de cele mai mici taxe de drum, iar camioanele au acces în zonele urbane cu emisii reduse care au fost introduse în diverse orașe europene, zone industriale și porturi.”

Please follow and like us: