DAF Trucks a semnat 250.000 de contracte de service MultiSupport Repair & Maintenance. DAF MultiSupport garantează cea mai mare disponibilitate posibilă a vehiculelor prin servicii excelente de mentenanță. De asemenea, asigură și siguranță maximă a costurilor pe kilometru și ușurarea sarcinilor administrative.

250.000 de contracte

Contractul a fost semnat cu compania scandinavo-germană Baton Transport, pentru un camion DAF XG, ce va fi folosit pe rute internaționale în toată Europa. Baton Transport a fost înființată în 2010 și deține aproape 400 de camioane și are aproximativ 800 de angajați. Compania conectează centrele de distribuție ale clienților săi din 12 țări europene, fiind specializată în transporturi express pentru o gamă largă de bunuri.

Focus pe afacere
Un contract DAF MultiSupport Repair & Maintenance este întotdeauna personalizat. Clienții pot alege serviciile dorite și durata contractului, cu opțiunea de extindere a contractul pentru a include, de exemplu, și semiremorca. În plus, DAF se ocupă de toate operațiunile de planificare și administrare a întreținerii, permițând companiilor de transport să se concentreze pe activitatea lor de bază.

Preț fix, disponibilitate maximă a camionului
Cu acest tip de contracte, operatorii de transport au garantată o flotă în stare perfectă și funcționalitatea vehiculelor pentru un preț fix per kilometru. DAF MultiSupport oferă patru pachete de servicii, care variază de la întreținere la serviciile de reparație. Baton Transport a ales contractul DAF MultiSupport Full Care pentru toate cele peste 90 de camioane DAF XF,XG și XG+ din flota sa.

Claus Hansen, CEO-ul companiei Baton Transport: „Când achiziționezi camioane, cel mai important criteriu pentru noi este funcționalitatea, confortul șoferului, siguranța și costurile totale. DAF MultiSupport ne oferă o imagine de ansamblu clară legat de costuri, Asta înseamnă mentenanță pe termen lung și garanția timpului mare de funcționare, minimizând astfel facturile de service. Contractul de service personalizat ne permite să ne continuăm activitatea de bază”

Please follow and like us: