Dă Start Viitorului în Construcții.

Descoperă Noua Generație DAF XDC-XFC

Optimizat pentru performanțe off-road

Pentru a satisface în mod optim cerințele specifice ale operatorilor din sectorul construcțiilor, DAF XDC și XFC pentru industria construcțiilor sunt proiectate pentru cele mai dificile lucrări în condiții grele. Noua generație XDC cu motor PACCAR MX-11 de 10,8 litri și XFC cu motor PACCAR MX-11 de 10,8 litri și PACCAR MX-13 de 12,9 litri suportă sarcini foarte mari, datorită greutății reduse. Aceste camioane robuste au un unghi mare de apropiere și o gardă la sol ridicată și un design exterior unic. Au o bară de protecție solidă, o grilă robustă și o placă de protecție a radiatorului din oțel. Transmisia automată TraXon este disponibilă cu setări software dedicate, pentru a sprijini o manevrabilitate excelentă, atât pe drumul off-road, cât și în afara lui.

Proiectat special pentru industria construcțiilor

 Mixer de beton

Noua Generație DAF MXDC/XFC Mixer combină un șasiu cu o greutate redusă cu o cabină robustă pentru a suporta greutatea maximă și a avea un timp mare de funcționare. În plus, lanțul cinematic optimizat asigură un transport lin, chiar și pe teren dificil.

Tipper

Cu un șasiu extrem de robust și un lanț cinematic foarte puternic, Noua Generație DAF XDC/XFC este perfectă pentru carosieriile de basculante, proiectate pentru a depăși orice provocare, pe orice teren


Adaptabilitate în Construcții

Concepute special pentru off-road și sectorul construcțiilor, modelele XDC și XFC dispun de o bară de protecție robustă, din oțel din 3 piese, protecție pentru radiator, faruri pentru ceață integrate și o gardă la sol mai ridicată. În plus, stilul frontal robust evidențiază și mai mult rezistența acestor vehicule.

Această abordare practică de funcționare în condiţii grele se extinde şi la interior, cu suprafețe de vinil foarte durabile și pregătire pentru comutatoare acociate aplicației de carosare, menținând senzația premium la interior după finalizarea lucrărilor la caroserie.

Hooklift

Noua Generație DAF XD/XF cu cârlig include o bară de protecție din 3 piese și șasiu. Lanțul cinematic asigură eficiență a vehiculului și funcționare în orice mediu sau situație.
Oferă o capacitate mare de încărcare, un șasiu robust și stabil. Asigură manevrabilitate excelentă pe teren off-road.

Flatbed & Crane

Ideal pentru livrarea materialelor de construcții într-un spațiu îngust pe șantier, Noua Generație DAF XD/XF Flatbed oferă maximul de manevrabilitate și un șasiu robust pentru sarcina de încărcare maximă. Construit să fie extrem de versatil, macaraua poate fi poziționată în spatele cabinei, în partea din spate a șasiului.