Noua Generație DAF XD și XF Electric

Zero emisii

Pregătiți pentru viitorul electric

Tot mai multe municipalități din Europa anunță că, în viitor, doar vehiculele cu emisii zero vor fi permise pe șoselele din orașe. Ca urmare, camioanele complet electrice vor deveni obligatorii pentru companiile de transport care operează în zone urbane. Noul model DAF XD și XF din generația nouă poate fi echipat cu un sistem complet electric PACCAR e-powertrain, permițându-vă să respectați noile reglementări și să contribuiți la crearea de orașe mai sănătoase. Sistemele PACCAR e-powertrain au fost testate în întregime, oferind sisteme de încărcare eficiente, motoare electrice robuste și o gamă extinsă de deplasare. Cu această soluție flexibilă și performantă, puteți utiliza un vehicul electric cu baterii pentru distribuție și transport municipal în zonele rurale.

Motoare electrice de ultimă generație

Camioanele avansate DAF XD și XF Electric sunt propulsate de motoarele electrice permanente PACCAR EX-D1 și PACCAR EX-D2, eficiente și fiabile, care oferă putere de la 170 kW/230 CP până la 350 kW/480 CP. Pentru a adapta perfect aceste vehicule electrice la nevoile afacerii dvs., este disponibilă o gamă completă de baterii cu 2 până la 5 seturi, rezultând o automomie de peste 500 de kilometri cu o singură încărcare. Astfel, prin planificarea optimă a vehiculului și încărcării, camioanele pot realiza chiar și impresionanta cifră de 1.000 de kilometri complet electrici pe zi.

Ușurință în utilizarea de către caroserieri

Datorită poziționării flexibile și modulare a bateriilor pe șasiu, Noul DAF XD și XF Electric din Noua Generația oferă o ușurință în utilizarea de către caroserieri. Pachetele de baterii pot fi optimizate în mod ideal pentru scopul vehiculului, lăsând spațiu generos pentru montarea de suprastructuri laterale sau picioare pentru macarale, de exemplu. Un sistem 650V e-PTO este disponibil ca opțiune pentru a alimenta echipamente auxiliare, cum ar fi o instalație electrică de răcire pentru transportul cu temperatură controlată sau o macara electro-hidraulică. Acest lucru elimină necesitatea unui generator separat.

Standard rapid de încărcare DC, încărcare AC opțională

Noua generație XD Electric și XF Electric poate fi încărcată rapid cu o putere de până la 325 kW, permițând încărcarea unui pachet de baterii cu 3 seturi în puțin peste 45 de minute, de la 0 la 80% din capacitatea sa. Chiar și cel mai mare pachet de baterii poate fi încărcat complet de la 0 la 100% în mai puțin de 2 ore.

Opțional, există un încărcător integrat cu capacitatea de a încărca curent alternativ (AC) cu o putere de până la 22 kW. Acest lucru oferă cea mai mare flexibilitate în operarea vehiculului, chiar și în zonele îndepărtate.

Sprijinind tranziția ta către conducerea electrică

Echipa noastră îți oferă suport personalizat și sfaturi bazate pe simulări avansate ale traseelor, pentru o conversie lină către camioanele e-truck cu emisii zero. În plus, ei oferă sprijin operațional prin intermediul unei game complete de PACCAR Chargers premium, perfect adaptate noilor camioane XD și XF Electric.

Gama cuprinzătoare include soluții fixe de încărcare cu puteri de până la 50 kW folosind curent alternativ standard și până la 350 kW pentru încărcare ultrarapidă DC. În plus, sunt disponibile și încărcătoare mobile, oferind flexibilitate maximă.

Sisteme de

încărcare

Suntem aici pentru a te ajuta să selectezi sistemele de încărcare potrivite pentru bateriile tale. Lucrăm în strânsă colaborare cu furnizorii de top și există o gamă largă de stații de încărcare și capacități din care poți alege. De asemenea, dezvoltăm instruiri personalizate pentru a ajuta șoferii tăi să obțină maximum din camionul tău electric. Aceasta este doar un alt exemplu al modului în care facem mai mult decât să furnizăm doar cele mai bune camioane.