În data de 28.06.2023, am marcat un moment de triumf și progres prin deschiderea oficială a unui nou sediu în România. În același context, a fost dat startul cu entuziasm Roadshow-ului anual de camioane DAF, evenimentul de referință care se desfășoară în diverse locații din țară.

Adresa noului dealer este Parc Industrial Borș, nr 1L, Borș, Bihor.

Cu o investiție semnificativă, acest nou centru de vânzări și service redefinește standardele din industrie. Spații de showroom moderne, ateliere echipate cu tehnologie de ultimă generație și o echipă de profesioniști reprezintă fundamentul noii facilități, menită să ofere soluții superioare de transport și servicii personalizate clienților.

Lansarea oficială a RoadShow-ului

Roadshow-ul DAF a constituit un moment mult așteptat în cadrul ceremoniei de deschidere a sediului TH Trucks din Bihor.
Evenimentul a adus împreună reprezentanți DAF Trucks NV, colaboratorii, partenerii TH Trucks, autoritățile locale, clienții și pasionații de camioane. Cu toții au avut ocazia de a interacționa direct cu cele mai noi modele și tehnologii inovatoare din industrie. Roadshow-ul ilustrează calitatea și performanța superioară a camioanelor DAF, confirmându-le astfel poziția de
lider indiscutabil în domeniul transportului de marfă.

Emoție, putere și interactivitate

Participanții au fost captivați de atmosfera energică și demonstrațiile interactive, intercalate cu generoase sesiuni de Test Drive. Aceștia au avut privilegiul de a explora caracteristicile avansate, de a primi consultanță de specialitate și de a înțelege beneficiile pe care aceste vehicule le oferă. De la camioanele robuste pentru transportul de mărfuri grele până la soluțiile eficiente pentru distribuție, Noua Generație DAF a stârnit admirația tuturor celor prezenți.

Prin deschiderea oficială a noului sediu TH Trucks și lansarea Roadshow-ului de camioane DAF, demonstrăm angajamentul nostru ferm față de furnizarea celor mai bune soluții de transport rutier și servicii personalizate în industrie.

Please follow and like us: