Dă start viitorului

Fă cunoștintă cu Noua Generatie DAF XF, XG, XG⁺

Noul etalon în ceea ce privește eficiența, siguranță și confortul șoferului

Când există libertate în privința dimensiunilor, se naște ceva unic

Camioanele DAF XF, XG, XG+ din noua generaţie sunt primele care au utilizat noile reglementări UE privind masele şi dimensiunile. Cabina noastră alungită oferă o aerodinamică excepţională şi emisii reduse de CO2. Noua cabină oferă, de asemenea, un câmp vizual excepţional şi mult mai larg, pentru siguranţă fără egal. Mai mult, lungimea suplimentară ne-a permis să creăm un interior deosebit de spaţios în care şoferii să lucreze, să se relaxeze şi să doarmă.

DAF XF, XG, XG+

XF

Noul standard

2.360 mm lungimea cabinei

1.900 – 2.075 mm înălțimea cabinei

9,73 m³ volumul cabinei

XG

În propria sa ligă

2.690 mm lungimea cabinei

2.025 – 2.075 mm înălțimea cabinei

11,85 m³ volumul cabinei

XG+

Noul model de vârf

2.690 mm lungimea cabinei

2.145 – 2.195 mm înălțimea cabinei

12,50 m³ volumul cabinei

Descoperă noua generație de camioane DAF

Noile XF, XG și XG+ reprezintă noua generație de camioane DAF pentru distanțe lungi, pregătite pentru viitor. Profitând din plin de noile mase si dimensiuni, toate cele trei variante de cabină excelează într-un design frumos și foarte aerodinamic. În plus, oferă un spațiu interior imens pentru un confort de neegalat al șoferului.

Eficienta viitorului

Pana la 10% economie a consumului

Eficienţă fără egal

Am dezvoltat o cabină complet nouă, care este atât elegantă, cât şi extrem de aerodinamică. Proiectată de la zero, am exploatat la maximum noua legislaţie privind masele şi dimensiunile. Optimizând fiecare detaliu posibil al motorului, transmisiei şi punţilor spate, pentru a asigura o eficienţă uimitoare a transmisiei. Am optimizat răcirea şi gestionarea aerului, reducând în acelaşi timp greutatea vehiculului. Împreună, aceste îmbunătăţiri contribuie la o creştere exemplară a eficienţei combustibilului de 10%*.

Siguranta viitorului

Stabilirea unui nou standard în industrie

Siguranta superioara

XF, XG şi XG+ din noua generaţie oferă siguranţă excepţională atât pentru şoferi, copiloţi şi pasageri, cât şi pentru alţi participanţi la trafic. Geamurile mari, liniile joase în partea inferioară a geamurilor şi caracteristicile de vizibilitate, cum ar fi un geam suplimentar în peretele lateral, toate contribuie la stabilirea unor noi standarde pentru vizibilitate directă. Iar cu o structură robustă a cabinei, ergonomie de înaltă clasă şi caracteristici inteligente pentru a face condusul mai sigur, noua noastră generaţie de camioane transformă DAF în lider în domeniu în ceea ce priveşte siguranţa.

Confortul şoferului în viitor

Confort excelent pentru şofer

De la transmisie la suspensie, de la interiorul cabinei la scaune şi cuşete, am profitat de fiecare ocazie pentru a oferi şoferului un confort excelent. Rezultatul este cea mai lină deplasare de pe piaţă, combinată cu cel mai bun mediu pentru condus, relaxare şi dormit.

Manevrabilitate excepţională

Datorită cuplului crescut în treapta superioară, motoarele PACCAR MX-11 şi MX-13 nu sunt doar extrem de eficiente, ci oferă şi o manevrabilitate superbă. În plus, noua cutie de viteze Traxon facilitează manevrarea.

Experimentați noua generație DAF în realitate augmentată

DAF introduce un nou mod de a experimenta camioanele noastre DAF de noua generație. Explorați noua generație DAF XG⁺ în aplicația interactivă de realitate augmentată.