Daf roadshow la t-festival

9-11 mai în comuna Jucu, langă Cluj

Am participat la T-FESTIVAL cu toată caravana DAF Roadshow. Standul EVW a prezentat cinci configurații EURO6 (DAF XF FT 510, CF FAD 460, CF FT 440, CF FAR 370, LF FA 220). Prezența clienților noștri a fost mult peste așteptări, standul nostru găzduind peste 400 de vizitatori în cele trei zile de festival.

DESPRE T-FESTIVAL ORGANIZAT DE UNTRR ȘI IRU

T-Festival: Festivalul Internațional al Transportatorilor este un mix de rock’n’roll și rock, pasiune pentru camioane și motociclete. Pe 9 mai am instituit și sărbătorit pentru prima dată, Ziua Transportatorilor. Data a fost aleasă pentru ca este ziua Sfântului Cristofor, protectorul transportatorilor și patronul călătorilor.

MIX DE ROCK’N’ROLL ȘI ROCK

In prima seară, pe 9 mai, preponderent s-a cântat rock’n’roll și acustic. Pe afiș au apărut formațiile clujene Natif și Catrhythm, Rob Kingsley (tribut Elvis Presley) împreună cu Trooper au readus pe scenă imaginea vie a legendei rock’n’rollului, fiind urmați de nimeni altul decat Ștefan Bănică Jr. alături de bandul său.
Noaptea s-a încheiat cu un exploziv show de cabaret! Pentru seara de sâmbătă, în 10 mai, rockul a intrat puternic în scenă fiind reprezentat de formațiile: Theory of Mind, Grimus, Trooper și legendarii T-REX!

Please follow and like us: