De ce TRP?

TRP este sinonimul calității. Piesele TRP îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce privesc standardele de calitate DAF.

TRP este sinonimul calității. Piesele TRP îndeplinesc cele mai stricte cerințe în ceea ce privesc standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fara excepție, testate conform standardelor DAF și supuse unor teste standardizate, efectuate în condiții extreme. TRP ofera o gamă extinsă de piese și echipamente de calitate superioară pentru toate tipurile de camioane și remorci, indiferent de vechimea vehiculului.

Nu doar piese

Pe lângă depozitele de piese de schimb, punctele de vânzare TRP sunt dotate și cu ateliere profesioniste unde lucrează mecanici pricepuți, care pot asigura mentenanța întregii flote de camioane.

Piese originale trp si piese de la branduri cunoscute

Împreună cu gama TRP Piese Originale, la punctele de vânzare TRP se regăsesc oferte complete pentru piese de schimb de la branduri de top. Oferim astfel fiecarui client produsul potrivit la prețul potrivit.

Garantie pe piese și manoperă - montaj

Calitatea și fiabilitatea se regăsesc la temelia fiecărui demers întreprins. Întreaga gama TRP este acoperită de o garanție completă, valabilă 1 an de zile. De asemenea, dacă montajul se face într-un atelier TRP, garanția de 1 an include atât piesele, cât și manopera.

O rețea cu mai mult de 1000 puncte de vanzare

Cu peste o mie de puncte de vânzare în intreaga Europa cu siguranță ne veți găsi în apropierea dvs., indiferent că doriți să achiziționați piese sau aveți nevoie de servicii de mentenanță și service auto la vehiculul dvs.