VDL Autocare — Futura

Autocarul Futura este fructul experienței și pasiunii noastre, lucru evident în fiecare detaliu.

 Fiecare autocar Futura este executat la comandă, pentru a îndeplini cerințele clienților noștri. În consecință, fabricăm vehicule care sunt adecvate călătoriilor pe distanțe lungi, într-un cadru luxos, dar și pentru transportul interurban și serviciile de transport călători la ore fixe.

Autocarul Futura este eficient, confortabil și de o frumusețe fără vârstă. Un autocar ce înglobează tehnologia avansată, pentru a asigura rentabilitatea maximă a investiției, combinând motoarele economice și ecologice cu o masă proprie deosebit de mică. Costurile operaționale reduse și capacitatea ridicată fac din Futura un vehicul profitabil la călătoriile pe distanțe lungi.

VDL Futura FMD2

Autocarul VDL Futura FMD2 vă oferă un număr surprinzător de opțiuni. Poate fi utilizat pentru turism, dar și pentru transport interurban sau la ore fixe. Înălțimea podelei de 1250 mm facilitează urcarea și coborârea pasagerilor. Ușa centrală opțională poate fi prevăzută cu o rampă lift, pentru a permite accesul și coborârea în siguranță a persoanelor invalide. Pentru un vehicul de tipul multifuncțional, compartimentul de bagaje al autocarului Futura FMD2 este deosebit de spațios. Pe scurt, oferim un adevărat pachet complet!

VDL Futura FHD2

Autocarul VDL Futura FHD2 este cu totul aparte, fiind specialistul nostru în călătoriile luxoase, de la excursii de o zi la călătorii extinse în străinătate. Dotările și accesoriile sale luxoase sunt cu adevărat impresionante. Confortul, siguranța, tehnologia și designul, toate aceste elemente se îmbină în mod optim pentru a transforma călătoria cu autocarul Futura FHD2 într-o experiență deosebit de plăcută.  

La fel ca toate vehiculele VDL Bus & Coach, autocarele Futura impresionează și prin modalitate de execuție a zonei șoferului, individual ajustabilă și cu un câmp excelent de vizibilitate. În combinație cu un pachet extins de sisteme de asistență șofer, obținem rețeta pentru un grad maxim de siguranță în trafic.

VDL Futura FDD2

Cu stilul său distins, finisat și modern, autocarul VDL Futura FDD2 reprezintă o reușită de excepție a gamei de calitate superioară VDL Futura. Cu o capacitate de până la 96 de pasageri, acest autocar supraetajat constituie soluția confortabilă și ideală atât pentru turiștii exigenți, cât și pentru  persoanele care călătoresc interurban, în interes de serviciu. Grație conceptului nou dezvoltat pentru podeaua etajului superior, fabricată din panouri ușoare, tip sandwich, înălțimea etajului inferior este de 1,86 m.

O adevărată inovație este câmpul mărit de vizibilitate de care beneficiază șoferul, datorită faptului că podeaua etajului superior are o înclinație ascendentă în apropierea parbrizului. Se creează astfel impresia unui câmp spațios ceea ce conferă o vizibilitate excelentă.