VDL Autobuze — Citea

Când vine vorba despre transportul în comun, fiecare oraș sau regiune are anumite nevoi specifice

Când vine vorba despre transportul în comun, fiecare oraș sau regiune are anumite nevoi specifice și tocmai pentru a veni în întâmpinarea acestor cerințe, noi, împreună cu clienții noștri, oferim soluții personalizate, aducând astfel în prezent transportul public al viitorului. Autobuzele sunt adaptate în mod optim specificității zonei de exploatare. Construcțiile ușoare și inovative, precum și liniile motoare economice, susținute de fiabilitatea excepțională asigură eficiența și profitabilitatea vehiculelor Citea. Nu e astfel de mirare că aceste autobuze sunt livrate în multe orașe și regiuni. Sau că din ce n ce mai multe societăți de transport pasageri au încredere în expertiza noastră.

Transportul public al viitorului trebuie să fie atât sustenabil, cât și profitabil. Cu Gama Citea se poate crea cea mai bună soluție posibilă de transport pentru orice zonă de exploatare. Vehiculele din această gamă oferă toate uneltele necesare pentru o utilizare eficientă și economică.

Este implicată tehnologie de ultimă oră pentru a asigura rentabilitatea maximă a investiției, combinând motoarele economice și ecologice cu o masă proprie deosebit de mică. Costurile operaționale reduse și capacitatea ridicată fac din Citea autobuzul ideal pentru transportul public: execuție specială în funcție de cerințele clientului, dotări complete. Pe scurt, executat la comandă.

O selecție extinsă

• Citea Low Floor (cu podea joasă) – podea perfect plată, proiectare modulară, dimensiunea compactă și manevrabilitate excelentă
• Autobuz articulat Citea Low Floor – acces deosebit de ușor, capacitate ridicată de pasageri, perfect pentru transportul urban și regional
• Citea Light Low Entry (cu intrare joasă) – Intrare joasă, construcție ușoară, inovativă, accesibilitate excelentă, costuri operaționale deosebit de mici
• Citea Low Entry – Intrare joasă, proiectare modulară, manevrabilitate excelentă, soluție personalizată oricărei zone de exploatare
• Citea Low Entry Cargo  – Intrare joasă, compartiment bagaje de 2 m3, ideal pentru transportul regional și pe distanță lungă.

Călătoria cu un autobuz Citea este o experiență plăcută. Intrare și ieșire ușoară, un interior luminos și atrăgător, spațiu suficient pentru picioare, scaune confortabile, grație sistemului de susținere cu o singură bară și o temperatură plăcută la bord, datorită sistemului de control climatizare. Autobuzul Citea alunecă lin pe străzi și ajunge la timp la destinație, fiind deosebit de fiabil și eficient, grație incorporării unei tehnologii testate, unei linii motoare cu elemente armonizate și componentelor de cea mai bună calitate.

Aspectele apreciate de șoferi la autobuzele Citea sunt performanțele mult lăudate la rulare și stabilitatea pe carosabil, zona șoferului ergonomic proiectată și câmpul larg de vizibilitate ce asigură un nivel optim de siguranță.