Descoperă camioanele DAF

DAF introduce Noua Generatie XF, XG, XG⁺, XD și XDC+XFC

Îți înțelegem businessul și cât de importantă este eficiența pentru tine. 

Soluții de transport personalizate

pentru timp maxim de funcționare și costuri operaționale scăzute. Indiferent dacă nevoile tale de transport implică transport internațional, distribuție regională sau off-road-ul specific construcțiilor. Indiferent dacă ai nevoie de un cap tractor sau de semiremorcă cu 2,3 sau 4 axe. Există un camion DAF potrivit oricărei nevoi specifice afacerii tale.

Noua Generație DAF XF, XG, XG+

Noul etalon în materie de distanțe lungi și transport internațional

Noua Generație XD

DAF dă start viitorul în distribuție cu noul XD

Noua Generație XDC+XFC

Conceput special pentru industria construcțiilor

Eficiența viitorului

Pana la 10% reducere a consumului

Eficienţă fără egal

Am dezvoltat o cabină complet nouă, care este elegantă, cât şi extrem de aerodinamică. Proiectată de la zero, am exploatat la maximum noua legislaţie privind masele şi dimensiunile. Optimizând fiecare detaliu posibil al motorului, transmisiei şi punţilor spate, pentru a asigura o eficienţă uimitoare a transmisiei. Am optimizat răcirea şi gestionarea aerului, reducând în acelaşi timp greutatea vehiculului. Împreună, aceste îmbunătăţiri contribuie la o creştere exemplară a eficienţei combustibilului de 10%*.

Siguranta viitorului

Stabilirea unui nou standard în industrie

Siguranta superioara

XF, XG şi XG+ din noua generaţie oferă siguranţă excepţională atât pentru şoferi, copiloţi şi pasageri, cât şi pentru alţi participanţi la trafic. Geamurile mari, liniile joase în partea inferioară a geamurilor şi caracteristicile de vizibilitate, cum ar fi un geam suplimentar în peretele lateral, toate contribuie la stabilirea unor noi standarde pentru vizibilitate directă. Iar cu o structură robustă a cabinei, ergonomie de înaltă clasă şi caracteristici inteligente pentru a face condusul mai sigur, noua noastră generaţie de camioane transformă DAF în lider în domeniu în ceea ce priveşte siguranţa.

Confortul şoferului în viitor

Confort excelent pentru şofer

De la transmisie la suspensie, de la interiorul cabinei la scaune şi cuşete, am profitat de fiecare ocazie pentru a oferi şoferului un confort excelent. Rezultatul este cea mai lină deplasare de pe piaţă, combinată cu cel mai bun mediu pentru condus, relaxare şi dormit.

Manevrabilitate excepţională

Datorită cuplului crescut în treapta superioară, motoarele PACCAR MX-11 şi MX-13 nu sunt doar extrem de eficiente, ci oferă şi o manevrabilitate superbă. În plus, noua cutie de viteze Traxon facilitează manevrarea.

Experimentați noua generație DAF în realitate augmentată

DAF introduce un nou mod de a experimenta camioanele noastre DAF de noua generație. Explorați noua generație DAF XG⁺ în aplicația interactivă de realitate augmentată.