DAF LF Euro 6

Am introdus un număr mare de inovaţii în seria LF pentru a duce transportul de distribuţie la un nou nivel de excelenţă.

Excelență pură

Inspiraţi de filozofia noastră DAF în materie de eficienţă în domeniul transporturilor, am introdus un număr mare de inovaţii în seria LF pentru a duce transportul de distribuţie la un nou nivel de excelenţă. Acestea includ o gamă largă de îmbunătăţiri la nivelul transmisiei, un interior nou de lux, un nou design exterior fantastic, un panou de instrumente complex şi vizibilitate îmbunătăţită pentru şofer.

Design exterior de înaltă calitate

Noul design exterior superb al seriei LF îi oferă acesteia un aspect puternic şi prietenos, transformând camionul într-o imagine excelentă pentru afacerea dvs. Noul deflector de aer pentru plafon şi apărătoare îmbunătăţesc aerodinamicitatea şi reduc consumul de combustibil cu până la 4%.

Noua uşă cu vizor este o funcţie nouă importantă a noii serii LF. În special în cazul transportului de distribuţie urbană, aceasta îmbunătăţeşte siguranţa oferind şoferilor o vizibilitate mai bună a pietonilor şi cicliştilor de lângă cabină. Fereastra de pe partea copilotului este controlată electronic de pe partea şoferului şi glisează pentru a se deschide.

Mediul de lucru perfect

Panoul de bord este atractiv şi bine echipat, oferind uşurinţă de utilizare maximă.

Un adevărat etalon pentru confortul şoferului

Un şofer relaxat este un şofer mai bun. De aceea, interiorul reprezintă o parte atât de importantă pentru Noul LF. Din momentul în care şoferul păşeşte în cabină, acesta se bucură de cel mai înalt standard de confort, uşurinţă de utilizare şi siguranţă.

Interioare surprinzător de mari

LF este disponibil cu o cabină de zi, o cabină de dormit sau o cabină spațioasă Space Cab

Sisteme de siguranţă moderne

Noul LF include cele mai recente sisteme de confort şi de siguranţă ca opţiune standard. Acestea includ un sistem de frânare electronică şi control adaptiv al vitezei de croazieră (ACC), care reglează automat viteza camionului pentru a menţine o distanţă sigură faţă de vehiculul din faţă. Sistemul ACC include un avertisment pentru coliziune frontală şi un sistem avansat de frânare de urgenţă. Aceste sisteme alertează şoferul dacă există un risc de coliziune şi reduc automat viteza vehiculului în caz de urgenţă. Sistemul de avertizare la părăsirea benzii de trafic** alertează şoferul în cazul în care camionul începe să devieze neintenţionat de la banda sa de mers.

Motoare puternice

Noul LF oferă o gamă largă de motoare. Acestea includ motoarele puternice PACCAR PX-5 de 4,5 litri, în patru cilindri, şi PACCAR PX-7 de 6,7 litri, în şase cilindri. Mulţumită noului software şi gestionării optimizate a încălzirii şi aerului, cuplul maxim a fost mărit, acesta fiind activat la o viteză mai mică în cazul ambelor motoare. Noile rapoarte mai rapide pentru puntea spate generează turaţii mai mici ale motorului. Alături de inovaţiile de la nivelul motorului, aceasta duce la economii de combustibil de până la 6%. Există o nouă versiune cu motor compact PACCAR PX-4 de 3,8 litri, în patru cilindri.

Excelența transmisiei

Transportul de distribuţie implică oferirea soluţiilor personalizate. DAF pune la dispoziţie noua versiune LF, cu o gamă unică de motoare, transmisii şi rapoarte pentru puntea spate pentru ca dvs. să beneficiaţi de cel mai bun camion pentru activitatea pe care o desfăşuraţi. Indiferent de alegere, fiecare camion LF nou oferă ca opţiune standard cel mai înalt nivel de fiabilitate şi eficienţă în materie de consum de combustibil, performanţă excelentă, emisii reduse şi confort neegalat pentru şofer.

Baza ideală pentru orice a construi în continuare

Cu acest şasiu modern, robust şi uşor, DAF LF nu face compromisuri în materie de robusteţe şi flexibilitate.

Suspensie optimizată integral

Noul LF oferă o experienţă de condus extrem de confortabilă. Suspensia din față este complet optimizată pentru a oferi echilibrul perfect între amortizare, stabilitate laterală şi rigiditate. Punţile faţă (între 3,6 şi 7,5 tone) oferă o capacitate amplă de prevenire a supraîncărcării, aspect important în cazul reducerii sarcinilor. Iar manevrabilitatea neegalată se datorează faptul că modelul prezintă cel mai mic cerc de viraj din acest segment.

Capacitate de încărcare şi mai mare

Seria LF are deja cea mai mare capacitate de încărcare din clasa din care face parte, cu o gamă largă de lungimi de şasiu şi ampatamente. În Noul LF, ampatamentele se extind până la 6,90 de metri. Aceasta duce la lungimi de încărcare posibile de peste 9 metri, fapt ce face gama unică în cadrul segmentului. Ampatamentele lungi înseamnă, de asemenea, că vehiculul poate oferi o capacitate de combustibil de până la 1.240 de litri, făcându-l astfel unic în clasa din care face parte. Aceasta oferă noii game LF un interval de operabilitate mare şi permite şoferului să oprească pentru alimentarea cu combustibil acolo unde preţurile sunt cele mai mici.

Punţi de înaltă
performanţă

Cu o selecţie de diferite punţi spate şi ansambluri de acţionare finală, există un model LF optimizat pentru fiecare aplicaţie. Punţile au fost create pentru o performanţă de top, o durată mare de funcţionare şi confort maxim de conducere: de la cea mai uşoară punte SR 5.10 de 5 tone, până la puntea spate SR1344 de 10 tone, pentru capacitate suplimentară pe modelul LF de 19 tone. Un mecanism de blocare a diferenţialului este disponibil ca opțiune pentru aproape toate variantele de punţi — pentru tracțiune maximă şi controlul vehiculului, indiferent de circumstanțe