Ultimate în excelența transportului

DAF a condus întotdeauna industria transporturilor în ceea ce privește costul total de proprietate, concentrându-se ferm pe eficiență, siguranță și confortul șoferului.

Ultimate în excelența transportului

Odată cu introducerea pachetului DAF Ultimate, DAF XF și CF evoluează la următorul nivel de excelență, oferind cel mai bun confort al șoferului, satisfăcând în același timp cerințele administratorilor de flote și ai proprietarilor de flote. Bineînțeles, grija pentru mediu este o parte integrantă a acestui pachet.

Eficienţă Ultimate

Eficiența transportului este esențială, iar DAF Trucks este lider. Printr-un program de optimizare continuă, avem acum cele mai eficiente vehicule de pe piață – reducând consumul la niveluri fără precedent. De exemplu, sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope verifică în mod constant presiunea în anvelope, contribuind la cea mai mare eficiență posibilă a combustibilului. În plus, Predictive Cruise Control determină condițiile de conducere cu până la 2 kilometri înainte. Folosind cât mai mult posibil energia cinetică, aceasta permite economii suplimentare de combustibil de până la 4%.

ultimate

Confort Ultimate al șoferului

Pachetul DAF Ultimate încorporează noi caracteristici pentru confortul șoferului. Controlul automat al climatizării face ca interiorul cabinei să fie confortabil, indiferent de condițiile de conducere. Iar cu sursa de alimentare a accesoriilor, cabinele pot fi echipate cu ușurință cu toate necesitățile pentru nopți mai lungi, precum un răcitor de parcare, cuptor cu microunde, frigider și TV. Un confort mai bun al șoferului are ca rezultat o conducere mai sigură, o eficiență mai mare a consumului de combustibil, costuri de operare mai mici și o disponibilitate mai mare a vehiculului.

Siguranţă Ultimate

Siguranța este prioritatea noastră numărul unu, rezultând multe îmbunătățiri importante și inovații de-a lungul anilor, cum ar fi sistemul avansat de frânare de urgență (AEBS-3). Cu pachetul DAF Ultimate, puteți maximiza vizibilitatea și siguranța pe timp de noapte folosind faruri LED și iluminare spate, precum și lumini de rulare standard pentru a îmbunătăți vizibilitatea în timpul zilei.

Durată de funcționare Ultimate

Cele mai recente modele DAF XF și CF oferă deja o disponibilitate semnificativă a vehiculului datorită includerii unor funcții precum instruirea DAF personalizată și monitorizarea stării vehiculului. Pachetul Ultimate crește timpul de funcționare și mai mult cu un sistem de gestionare a energiei bateriei care monitorizează starea bateriilor, susținând durata de funcționare a vehiculului.

Îngrijirea ecologică Ultimate

Tehnologia diesel curată face parte pur și simplu din filozofia noastră. XF și CF pot funcționa cu combustibili alternativi, cum ar fi HVO fără miros, biodegradabil, producând emisii mai mici, fără ajustări tehnice sau reducerea performanței vehiculului.

Pachetul DAF Ultimate

Pachetul DAF Ultimate pentru XF și CF include o gamă întreagă de caracteristici care optimizează siguranța, eficiența și confortul șoferului.

  • Faruri cu LED
  • Sistem de monitorizare a energiei bateriei
  • Control automat al climatizării cabinei
  • Sistem de monitorizare a presiunii în anvelope
  • Alimentare accesorie
  • Cruise Control predictiv
  • Unitate de iluminare spate cu LED-uri

Pachetul Ultimate+

Operatorii de transport care doresc să ducă eficiența, siguranța și confortul șoferului la un nivel extrem de ridicat pot opta pentru pachetul Ultimate+. Acest pachet include sistemul online de gestionare a flotei DAF Connect și un contract DAF MultiSupport Flex Care pentru reparații și întreținere. *

Contractul de reparații și întreținere DAF MultiSupport Flex Care: Pe lângă suportul de avarie, Flex Care include întreținere preventivă completă și reparații necesare pentru vehiculul complet, inclusiv uzura. De asemenea, este posibilă actualizarea la Full Care.

DAF Connect

Pachetul Ultimate+ include DAF Connect. Acest sistem de gestionare a flotei online vă oferă informații în timp real asupra performanței șoferilor, vehiculelor și proceselor logistice. Iar acum, cu funcțiile Open Platform, puteți continua să utilizați platforma dvs. telematică actuală și să integrați perfect datele DAF Connect cu sistemele dvs. back-end. Funcționalitatea de monitorizare a stării vehiculului oferă posibilitatea de a monitoriza orice avertismente aparute la bordul vehiculului prin intermediul DAF Connect. Aplicația mobila DAF Connect le permite șoferilor să își compare performanța camionului condus cu performantele colegilor.

 

Toate acestea contribuie la evaluarea situației, luarea măsurilor corecte de prevenire a timpilor de inactivitate și păstrare a camionului pe drum. În plus, descărcarea tahografului de la distanță oferă administratorilor de flote acces ușor la datele șoferului si astfel acesta poate fi sigur ca se respecta toate reglementarile legislative.

Contractul de întreținere și DAF MultiSupport Flex Care

Un contract de reparații și întreținere asigură servicii și asistență de cea mai înaltă calitate pentru vehiculele dvs. si, de asemnenea costuri predictibile pentru o liniște sufletească maximă. Pachetul Flex Care include întreținerea preventivă și reparațiile necesare ale vehiculului complet, inclusiv uzură. De asemenea, este posibilă updatarea la pachetul Full Care.

Contactează cel mai apropiat dealer DAF.