DAF —Multisupport

Cu noile servicii DAF Multisupport putem face un pas mai departe, oferind fiecărui client cea mai bună soluție!

Servicii de asistență în trafic care aduc plus valoare afacerii

În domeniul transportului de marfă, totul este orientat în sensul maximizării productivității și minimizării costurilor: obținerea celui mai mare profit posibil per tonă/kilometru.Serviciile DAF MultiSupport împreună cu noile pachete Warranty Plus reprezintă fundamentele programului extins de reparații și mentenanță DAF, conceput să vă ofere servicii care să prevină surprizele neplăcute și să vă ajute să țineți în frâu cheltuielile lunare, conferindu-vă astfel liniște deplină.

Totul se rezumă la sprijinirea celei mai bune propuneri de afaceri cu ajutorul celui mai bun produs, cele mai bune servicii și cea mai bună organizație din spatele acestora.

Serviciul clienți DAF Multisupport

• DAF MultiSupport Warranty Plus – nu mai aveți griji cu nici un camion; pachete complete de service pentru linia motoare și pentru vehicul.

• Pachetele DAF MultiSupport Care – opțiuni flexibile de service, reparații și întreținere; controlul costurilor și maximizarea disponibilității vehiculului.

• DAF International Truck Service (ITS) – maximizarea duratei de funcționare; asistență rutieră rapidă și profesională 24/7, în întreaga Europă.

Durata

Pachetele DAF MultiSupport Warranty Plus, disponibile timp de 3 ani, pot fi perfect combinate cu pachetele DAF MultiSupport Care, care au o valabilitate de până la 8 ani. În cadrul acestei configurații, aveți la dispoziție soluții de service în funcție de nevoi, pentru aproape orice aplicație și utilizare a vehiculelor.

DAF Multisupport Care+

Acoperă mentenanța preventivă completă, în baza unei taxe lunare prestabilite.

Cu pachetul DAF MultiSupport Care+, furnizorul dumneavoastră de service vă acordă mult mai mult decât doar mentenanță. Prin experiența și cunoștințele acumulate, tehnicienii DAF știu mai presus de toate, cum să depisteze și să semnaleze potențiale probleme. Respectând aceste indicații se pot preveni defecțiuni costisitoare.

Cu pachetul DAF MultiSupport Care+, vă puteți menține camionul într-o stare excelentă.

DAF Multisupport Warranty Plus – Linia Motoare

Pachetul de garanție extinsă pentru linia motoare, în schimbul unui tarif fix, achitat înainte de livrarea vehiculului. Pachetul economic DAF MultiSupport Warranty Plus este disponibil pentru o perioadă de maxim 3 ani, pentru reparații efectuate la linia motoare a vehiculului. Totul este administrat de DAF.

Reparații de înaltă calitate, pe perioada definită.

DAF Multisupport Warranty Plus – Vehicul

Pachetul de garanție extinsă în schimbul unui tarif fix, achitat înainte de livrarea vehiculului.DAF MultiSupport Warranty Plus, este disponibil pentru o perioadă de maximum 3 ani, pentru reparaţii efectuate asupra întregului vehicul. Toate operaţiunile sunt administrate de DAF.

Reparații de înaltă calitate, pe perioada definită.

DAF Multisupport Full Care – Îngrijire Completă

Acoperă mentenanța preventivă completă, reparațiile necesare asupra întregului vehicul, inclusiv cele legate de uzură, asistență defectiuni în trafic, reviziile obligatorii și produsele opționale suplimentare. Pachetul DAF MultiSupport Full Care este mult mai mult decât întreținere și reparații. Acesta include soluții pentru toate aspectele legate de service, de la schimbarea filtrului de ulei, mergând până la monitorizarea tehnică a vehiculului și controlul cheltuielilor.

Este pachetul cel mai complet, care vă permite să vă concentrați energia asupra afacerii.

Rețeaua De Reprezentanțe DAF și Service-ul Internațional DAF (ITS)

Calitatea camioanelor noastre depinde de calitatea întregii organizații DAF din spatele ei. Investim masiv în tehnologie și sisteme, ceea ce ne permite să oferim servicii de asistență la cel mai înalt nivel. Cu ajutorul unei rețele cu acoperire națională și tehnicieni pregătiți la cel mai înalt nivel și deosebit de responsabili, DAF este capabilă să presteze cele mai eficiente, productive și rentabile servicii disponibile oriunde:

• Un total de 1200 service-uri autorizate în întreaga Europă
• Rețea de service-uri autorizate cu acoperire națională pentru România
• Tehnicieni DAF înalt calificați în fiecare reprezentanță – se acordă asistență, service și asistență de specialitate

În cazul unei defecțiuni sau a unei alte situații neașteptate, puteți să vă bazați pe International Truck Service (ITS), precum și pe rețeaua extensivă de service DAF din întreaga Europă: 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Operatorii noștri vă oferă toate serviciile de asistență necesare, în 10 limbi diferite. Scopul nostru este să vă punem camionul pe drum cu întârzieri minime.

• Asistența ITS nu se limitează strict la vehicul. Se oferă ajutor și pentru remorci și suprastructuri.
• Asistența ITS nu se limitează strict la vehiculele DAF. Se oferă asistență și pentru alte camioane,dacă este nevoie.
• Asistența ITS garantează liniștea șoferului, organizează garanția plăților, abordează alte problemefinanciare, cum ar fi amenzi de trafic și chiar ajută în cazuri de îmbolnăvire a șoferilor pe traseu.

Cu pachetele DAF MultiSupport Care, DAF Warranty Plus și organizația aflată în spate, noi oferim o gamă extinsă de servicii standard și opționale. Prin DAF MultiSupport, puteți selecta unul din următoarele patru pachete de servicii predefinite:

"Cu noile servicii DAF Multisupport putem face un pas mai departe, oferind fiecărui client cea mai bună soluție!"

• Control financiar complet: serviciul DAF MultiSupport vă oferă un preț fix, adaptat în funcție de client și convenit în funcție de necesitățile de reparații și de întreținere.
• Performanțe optimizate ale vehiculului: în cadrul reprezentanței DAF locale, mecanicii bine pregătiți sunt familiarizați cu fiecare aspect al camionului dumneavoastră, utilizând numai piese DAF originale, de înaltă calitate. Vehiculele dumneavoastră vor fi păstrate în condiții optime, reducând riscul de defectare și efectele ulterioare costisitoare ale unei întârzieri.
• Durată maximă de funcționare a vehiculului: în funcție de necesitățile dumneavoastră, de utilizările vehiculului, de configurația camionului și de reviziile tehnice în vigoare, reprezentanța locală va crea un program de mentenanță optimizat, care să se potrivească cel mai bine pentru vehicul și pentru utilizarea dvs. În cazul unei defecțiuni sau oricărei alte situații neașteptate puteți apela cu încredere la DAF ITS.
„Un procentaj semnificativ al defecțiunilor poate fi atribuit mentenanței insuficiente!”
• Valoare de revânzare mai ridicată: serviciul DAF MultiSupport asigură cel mai înalt nivel de service pentru vehiculul dumneavoastră Valoarea lucrărilor de întreținere și reparații efectuate pe camionul dumneavoastră la standardele DAF, cu utilizarea pieselor originale DAF, nu numai că se remarcă prin fiabilitatea și durabilitatea crescută a vehiculului dumneavoastră, ci se va reflecta și în valoarea mai mare de revânzare a acestuia. DAF garantează o valoare reziduală mai ridicată cu ajutorul pachetului DAF MultiSupport.
• Oferte flexibile: cu ajutorul flexibilității programului de servicii DAF MultiSupport și calității organizației din spatele acestuia, putem să oferim cea mai bună soluție fiecărui client.

• Asistența ITS nu se limitează strict la vehicul. Se oferă ajutor și pentru remorci și suprastructuri.
• Asistența ITS nu se limitează strict la vehiculele DAF. Se oferă asistență și pentru alte camioane,dacă este nevoie.
• Asistența ITS garantează liniștea șoferului, organizează garanția plăților, abordează alte problemefinanciare, cum ar fi amenzi de trafic și chiar ajută în cazuri de îmbolnăvire a șoferilor pe traseu.

Cu pachetele DAF MultiSupport Care, DAF Warranty Plus și organizația aflată în spate, noi oferim o gamă extinsă de servicii standard și opționale. Prin DAF MultiSupport, puteți selecta unul din următoarele patru pachete de servicii predefinite: