Inaugurare sediu nou, filială evw holding

investiție de 2,5 mil EUR, suprafață 2.160 mp

EVW Holding, unicul importator și Dealer Autorizat DAF în România, a inaugurat un nou sediu pentru filiala Brașov. Noua reprezentanță se află la ieșirea din oraș, pe Calea Feldioarei, nr.176, la aproximativ 3 km de centura Brașovului.
EVW Holding adoptă în 2014 o strategie de consolidare a business-ului, o strategie prin care se urmărește îmbunătățirea reală a serviciilor oferite transportatorilor. Parte importantă din această strategie a fost construirea unui sediu nou pentru filiala EVW Holding din Brașov.

INVESTIȚIE DE 2,5 MIL. EUR

Suprafață totală de 15.000 metri pătrați, din care construită 2.120 metri și 2.400 metri suprafață desfășurată. Birouri 350 metri pătrați, service 1.400, magazie 650.

FACILITĂȚI & SERVICII

În filiala Brașov sunteți așteptați de reprezentanți vânzări pentru camioane noi, camioane rulate, piese de schimb și anvelope. Reprezentanța asigură atât service autorizat DAF și Isuzu, cât și service pentru orice tip / marcă de vehicul comercial peste 3,5 tone. Un service la standarde vest europene, cu opt linii și spațiu suficient de generos pentru deservirea clienților, atât în zonele de receptie cât și în sălile de așteptare.

Servicii complete pentru camioane, remorci și semiremorci, autobuze, autocare:
-service mecanică reparații generale
-reparații complexe motoare
-instalații de aer și frânare
-axe
-punți
-cutii viteze
-diferențiale
-lucrări de tinichigerie
-vopsitorie (cabină de vopsit de 10 metri lungime)
-ITP
-verificări și diagnoză
-lucrări de întreținere.
Tot în atelierul EVW de la Brașov se realizează echiparea autovehiculelor cu sisteme ADR3, PTO, aer condiţionat Webasto, încălzitoare auxiliare, montări instalaţii de basculare HIVA pe orice tip de autocamion sau autotractor, service complet de roţi și alimentare cu Ad Blue.

ECHIPĂ

Filiala Brașov, are incepând de anul acesta un nou director comercial în persoana d-lui. George Mitu; EVW Holding are încredere că experiența noului manager și întărirea echipei din Brașov, alături binențeles de facilitățile de ultimă generație oferite de noul sediu, vor aduce o creștere substanțială în activitatea comercială a companiei pe zona Brașov.

Activitatea de service este susținută în acest moment de 20 ingineri și mecanici calificați. EVW Holding vă așteaptă cu încredere la Brașov.

Please follow and like us: