ISUZU - Cabină

Cabina Seriei N a fost special concepută pe calculator în scopul de a oferi șoferului cea mai bună protecție.

Cabina Seriei N a fost special concepută pe calculator în scopul de a oferi șoferului cea mai bună protecție din clasa sa la accidente, precum și cele mai înalte performanțe. Design-ul a fost aprobat ca fiind conform normelor ECE-R29 – standard mondial de siguranță în construcția cabinelor. Cabina este consolidată cu bare laterale duble anti-intruziune, centuri de siguranță cu pretensionare și chiar airbag lateral pasager.

Aveți la dispoziție cele mai variate opțiuni de cabine de pe piață: Easy Cab și Comfort Cab – disponibile în varianta 1 sau 3 locuri și Crew Cab cu 6-7 locuri. Easy Cab a fost concepută pentru clienții care au nevoie de o cabină mai îngustă, cu manevrabilitate maximă în locuri înguste, și este disponibilă pentru modelele de până la 5 tone. Comfort Cab este mai lată și dotată cu accesorii ca oglinzi încălzite și ajustabile electric și airbag pentru pasageri. Pentru cei care care au nevoie să transporte mai mulți oameni spre muncă, Isuzu oferă modelul Crew Cab Easy pentru 6 persoane și Crew Cab Comfort pentru 7 persoane. Toate cabinele sunt concepute pentru a permite cea mai confortabilă urcare și coborâre

O cabină sigură

Modelele NPR și NQR sunt dotate cu scaune șofer cu suspensie * iar modelele Premium au din fabrică transmisii semi-automate. Veți beneficia deci de o cabină mult mai confortabilă, din toate punctele de vedere.