100.000 de camioane din nou generație DAF CF și XF

Producătorul DAF Trucks a marcat în Eindhoven un moment istoric: fabricarea camionului cu numărul 100.000 din noua generație de modele CF și XF. Niciodată de la înființarea sa compania nu a mai avut o serie de camioane care să atingă acest volum în așa o perioadă scurtă de timp. Vehiculul cu numărul 100.000, un camion DAF XF 450 4×2 FT Super Space Cab a fost livrat cu toată pompa de rigoare grupului Gheys, în Mol, Belgia.

Primele camioane din generația curentă CF și XF au intrat în producție în luna iulie 2017. De atunci, DAF Trucks a fabricat nu mai puțin de 100.000 de camioane la unitățile sale de producție din Eindhoven, Belgia și Leyland, Marea Britanie.

„Faptul că am atins acest punct de referință atât de repede dovedește calitatea și eficiența ultimei generații de camioane,” a afirmat Harry Wolters, Președintele DAF Trucks. „Clienții noștri au doar cuvinte de laudă pentru fiabilitatea, eficiența la consum și costurile operaționale mici ale acestor camioane, fără a mai menționa confortul șoferului, la un standard nedepășit în branșă. Nu e de mirare deci că DAF este lider european în materie de camioane.”

Camionul cu numărul 100.000 a fost livrat grupului belgian Gheys, specializat în transporturi rutiere de bunuri la vrac și în container. „Avem o colaborare îndelungată cu DAF Trucks”, a declarat co-proprietarul firmei, Luc Gheys. „Primul camion pe care l-a folosit tatăl meu la mijlocul anilor 60 a fost un autocar DAF, convertit în camion de marfă. Călcând pe urmele tatălui meu, am început să includem camioane DAF în flota fimei din anul 2015. Experiența noastră, atât cu aceste camioane, cât și cu dealerul DAF Lavrijsen a fost mereu excelentă, motiv pentru care în prezent avem circa 80 de camioane DAF în flotă și plănuim să mai adăugăm încă 25 anul acesta.”

Please follow and like us: