Alte 1.500 de camioane DAF XF pentru Girteka Logistics

Pe baza experienţei excepţionale din servicii, compania de transporturi Girteka Logistics, lider în Europa, a comandat alte 1.500 camioane DAF XF. La începutul acestui an, Girteka Logistics a preluat livrarea unei comenzi iniţiale de 500 capuri tractoare DAF XF.

„Camioanele de la DAF au funcţionat chiar mai bine decât m-am aşteptat”, a afirmat Edvardas Liachovičius, CEO al Girteka Logistics. „Sunt extrem de fiabile, asigură o eficienţă de neegalat a combustibilului şi sunt foarte confortabile pentru şoferii noştri. Cu aceste 1.500 de camioane noi DAF, ne putem urma planul în continuare de a ne extinde şi mai mult activitatea în toată Europa”.

De la înfiinţare, la mijlocul anilor ’90, Girteka Logistics – cu sediul în Vilnius, Lituania – s-a dezvoltat o companie de transport lider de industrie în Europa. Flotele sale moderne constau din peste 5.600 camioane, 5.800 remorci şi peste 13.000 de angajaţi.

DAF XF – depăşeşte aşteptările

Decizia de a opta pentru primul lot de 500 de camioane DAF XF am luat-o în urma unor cercetări de piaţă amănunţite”, a adăugat Edvardas Liachovičius. „În practica zilnică, vehiculele chiar ne-au depăşit aşteptările ridicate sub fiecare aspect. Nu numai din punctul de vedere al afacerilor, ci şi din perspectiva şoferilor, care sunt foarte încântaţi de cabina extrem de confortabilă şi de caracteristicile de condus remarcabile. În plus, camioanele DAF susţin eforturile noastre de a ne reduce amprenta de CO2. Noul FX stabileşte un nou standard în eficienţa de combustibil, care are legătură directă cu cele mai scăzute emisii de CO2”.

Cea mai mare eficienţă de combustibil

Cele 1.500 de camioane DAF XF ale Girteka Logistics vor fi echipate cu motorul PACCAR MX-13 (355 kW/480 cp) de 12,9 litri, în combinaţie cu noua cutie de viteze automată TraXon. Camioanele sunt prevăzute la bord cu cele mai recente tehnologii, inclusiv Controlul predictiv al vitezei de croazieră, Schimbarea predictivă a treptelor de viteză, Avertizare la părăsirea benzii de trafic, AEBS şi Avertismentul pentru coliziune frontală. Pentru durată maximă de funcţionare, Girteka Logistics a optat pentru intervale de service de până la cel puţin 200.000 de kilometri.

Recunoaştere puternică a camioanelor DAF

„Suntem încântaţi că Girteka Logistics, principalul operator de transport, a optat din nou pentru noul DAF XF – Camionul anului 2018 pe plan internaţional – pentru a-şi extinde şi mai mult flota impresionantă”, a afirmat Richard Zink, membru în Consiliul de Administraţie şi director de marketing şi vânzări. „Faptul că decizia este determinată de experienţele excelente ale Girteka cu DAF XF ilustrează calitatea, fiabilitatea, eficienţa şi confortul excepţional pentru şoferi al camionului. În plus, noua comandă reprezintă o recunoaştere extraordinară a reţelei noastre de distribuitori profesionişti din toată Europa”.

Please follow and like us: