Mediu

Deșeurile de anvelope uzate sunt o sursă majoră de poluare.

Deșeurile de anvelope uzate sunt o sursă majoră de poluare pentru mediu. Pe lângă faptul că sunt o priveliște neplăcută, atrag insecte dăunătoare, rețin apă, creează un mediu de proliferare a țânțarilor, sunt periculoase deoarece sunt extrem de inflamabile, eliberând gaze toxice și fum dens în atmosferă, dacă sunt aprinse. O problemă alarmantă, însă una pe care flotele auto și intermediarii încearcă s-o rezolve în mod activ prin intermediul reșapărilor Bandag.

Procesul de producție Bandag este optimizat în vederea reducerii sau eliminării impactului negativ asupra angajaților, comunităților și mediului, căutând în permanență modalități de reducere a consumului de energie. Reșapările elimină sau diminuează utilizarea de materiale periculoase. În plus, printr-un procedeu de producție eficient, deșeurile sunt reduse la minim, apoi sunt reciclate sau incinerate, în situațiile în care acest lucru este posibil.

Clienții flotei auto TH Trucks vor primi instrucţiuni privind utilizarea eficientă a anvelopelor reșapate și modalitățile de aruncare a acestora în mod corespunzător la încheierea ciclului lor de viață. Dacă alegeți să reșapați cauciucurile la TH Trucks, alegeți, în mod conștient sau nu, să vă aduceţi efectiv contribuția la sustenabilitatea mediului. Reșaparea anvelopelor va fi modul în care noi contribuim la crearea unui mediu mai bun!