DAF Driver Challenge 2019 - Romania.

Pe data de 13 Iunie 2019 a avut loc la Gilău, jud. Cluj, compet ția finală ‘’DAF DRIVER CHALLENGE’’ România. Formatul de anul acesta al competiției a adus la startul acesteia cei mai buni 5 competitori care au participat la faza regională, unde s-au înscris peste 60 de șoferi profesioniști din toate colțurile țării.

Titlul de cel mai bun șofer de camion DAF din România a fost extrem de disputant, cei 5 competitori dovedind că își merită pe deplin locul în fi nală. Monitorizarea probelor și punctarea participanților a fost supervizată de către Bart Jan Minderhout, Competence and Knowledge manager din cadrul DAF Trucks N.V. și de către trainerii de șoferi ai EVW Holding. Sarcinile primite de către cei 5 finaliști au avut rolul de a testa abilitățile acestora, executând o parcare laterală în unghi, într-un spațiu extrem de mic sau de a-și verifica capacitatea de a manevra un camion DAF XF într-o proba de slalom.

Pentru că fiecare picatură de carburant contează, una dintre probe a avut rolul de a evidenția abilitățile acestora de a exploata în mod optim camionul DAF pus la dispoziție de organizatori.

Partea teoretică nu a fost neglijată, astfel că, cei 5 finaliști au trebuit să răspundă la întrebări care au avut la bază informațiile regăsite în manualul șoferului, situații neprevăzute care pot să apară în trafic, sistemele de siguranță și confort oferite de DAF Trucks și întrebări legate de legislația actuală din transportul de mărfuri European.

Multumim tuturor concurentilor!

Videoclipul oficial il gasiti la linkul urmator aici

Please follow and like us: