Producătorul olandez DAF încarcă camioanele electrice cu încărcătoare PACCAR

DAF Trucks introduce o gamă completă de soluții de ultimă generație pentru încărcarea bateriilor camioanelor LF Electric și CF Electric, precum și a altor vehicule comerciale electrice, inclusiv camionete.

DAF Trucks oferă o gamă completă de statii de incarcare fixe cu putere ce variază între 20 kW și 360 kW. În plus, pentru flexibilitate maximă, sunt disponibile încărcătoare mobile cu putere de 24 kW până la 40 kW.

O gamă largă de încărcătoare pentru toate vehiculele electrice

Încărcătoarele PACCAR cu putere de 20 kW – 50 kW sprijină operațiunile zilnice ale unui camion ce poate fi încărcat seara sau noaptea.Concepute pentru o încărcare rapidă convenabilă, încărcătoarele PACCAR de 120 kW și 180 kW sunt potrivite pentru flotele care operează vehicule electrice pe mai multe rute sau în schimburi multiple. Unitatea de 180 kW are o capacitate de încărcărcare, pentru majoritatea tipurilor de camioane, în mai puțin de trei ore.

Cea mai puternică versiune este încărcătorul PACCAR de 350 kW, o soluție ultrarapidă care poate încărca vehicule la capacitatea maximă în mai puțin de două ore sau încărcă rapid două vehicule simultan. Încărcătoarele mobile sunt ideale pentru asistența rutieră sau în ateliere, unde este necesară flexibilitate.

Comunicare eficientă

Integrarea cu camioanele DAF complet electrice, hardware-ul de încărcare și software-ul de rețea sunt asigurate de DAF și de partenerii săi, care au până la zece ani de experiență în industria tehnicii de încărcare. Acolo unde este necesar, partenerii vor efectua evaluări ale amplasamentului, modelare energetică și inginerie la sediul clienților. De asemenea, vor întreține echipamentul de încărcare. Acest lucru asigură o comunicare impecabilă între camioane și încărcătoare.

„Facem trecerea la conducerea electrică mai facila”

„Utilizarea camioanelor complet electrice în operațiunile zilnice necesită un mod specific de planificare”, afirmă Richard Zink, Director Marketing și Vânzări DAF Trucks. „DAF face această conversie cât mai ușoară posibil pentru clienții săi. Întotdeauna sfătuim clienții nostri cu privire la modul în care un camion electric oferă cea mai mare rentabilitate a investiției în operațiunile zilnice. Și începând de astăzi, oferim clienților noștri echipamente de încărcare de calitate superioară, astfel încât aceștia să fie asigurați de cea mai optimă integrare între camion și stația de încărcare. ”

Vândut prin dealeri DAF și magazine TRP, inclusiv garanție de doi ani

Clienții pot achiziționa încărcătoarele PACCAR de la dealerii DAF și din locațiile magazinelor TRP. Gama completă de stații de încărcare a vehiculelor electrice este susținută de o garanție de doi ani.

Sisteme de încărcare

DAF este la îndemână pentru a vă ajuta să alegeți sistemele de încărcare potrivite pentru bateriile dvs. Lucrăm în strânsă colaborare cu furnizori de top și există o gamă largă de stații de încărcare și capacități. De asemenea, oferim instruire personalizată pentru a vă ajuta șoferii să profite la maximum de camionul dvs. electric. Acesta este doar un alt exemplu al modului în care DAF face mai mult decât să furnizeze cele mai bune camioane.

Stații de încărcare pentru toate vehiculele electrice

PACCAR Parts introduce stații de încărcare a vehiculelor electrice pentru a sprijini lansarea globală a vehiculelor electrice. Aceste încărcătoare sunt proiectate să funcționeze impecabil cu camioanele electrice DAF în orice condiții și, de asemenea, să încarce alte vehicule comerciale electrice.

• Soluții de încărcare EV care răspund nevoilor dvs. de transport

• Cea mai buna combinație cu DAF LF / CF Electric atât în ​​prezent, cât și în viitor

• Conector CCS2 EU: potrivit și pentru alte vehicule comerciale electrice

• Îngrijire completă: 2 ani de serviciu complet

• Certificat CE la cele mai înalte standarde de siguranță

• Actualizări wireless și upgrade-uri la software

Concepute pentru încărcarea rapidă convenabilă a tuturor vehiculelor electrice, încărcătoarele de 120 kW și 180 kW sunt destinate flotelor care operează pe mai multe rute sau chiar schimburi multiple. Unitatea de 180 kW are suficientă putere pentru a încărca majoritatea camioanelor în mai puțin de patru ore.

De la 120 kW în sus, majoritatea încărcătoarelor pot încărca mai multe vehicule în paralel. Pentru operatorii flotei EV, încărcătorul de 350 kW ultra-rapid poate încărca un vehicul la puterea maximă sau poate împărți simultan puterea între două vehicule. Încărcătorul de 180kW poate distribui puterea prin trei dozatoare.

Gama completă de stații de încărcare a vehiculelor electrice este susținută de o garanție de doi ani. Majoritatea încărcătoarelor includ autentificare RFID sau PIN. Service complet de doi ani este inclus cu încărcătoarele.

Clienții pot achiziționa încărcătoarele de la dealerii DAF și de la locațiile magazinelor TRP din întreaga lume, alegând dintre mai multe încărcătoare rapide DC de până la 1000 V DC. PACCAR Parts oferă o abordare adaptată soluțiilor de încărcare care includ opțiuni de potrivite cu putere de încărcare de la 20 kW până la 360 kW. Încărcătoarele mobile sunt disponibile pentru a oferi o flexibilitate maximă. Modelul de 50 kW acceptă operațiunile zilnice ale unui camion individual în flotele medii și grele.

Please follow and like us: