Daf roadshow, la a 10-a editie in romania.

DAF Roadshow, la a 10-a editie in Romania.

Flota demo oficială de camioane a producătorului DAF, timp de 3 saptamani, 13-31 mai, a făcut un adevărat tur de forță prin România, desfășurând nu mai puțin de cinci evenimente, în locații diferite din țară.

Arad – 14 mai
Gilau – 17 mai
Brasov – 21 mai
Suceava – 23 mai
Bucuresti – 30 mai

Eveniment de tradiție pentru EVW Holding, DAF Roadshow a ajuns la a 10-a editie, gratie interesului crescut fata de camioanele DAF. EVW Holding a luat decizia de a fi în proximitatea utilizatorilor locali, partenerilor și potențialilor clienți, prezentand noua gama de camioane “Pure Excelelnce”, precum si îmbunătățirile semnificative și beneficiile acestora, dintre care amintim: până la 7% reducere a consumului de combustibil, interval de revizie de pana la 200 000 km, 100 kg în plus de încărcătură utilă, confort sporit pentru șofer și siguranță crescută.

Punctul de atracție a fost reprezentat de sesiunile de test-drive cu diferite configurații, participanții putând astfel să se convingă de confortul sporit în cabină, de silențiozitatea noilor motoare, de manevrabilitatea și robustețea acestor camioane. În fiecare dintre locații au fost disponibile pentru testare 5 unități: DAF XF FT 530 D Super Space Cab cu semiremorcă Krone • DAF XF FAR 450 cu suprastructură BDF • DAF CF FAD 480 Day Cab cu basculantă KH Kipper • DAF CF FAN 340 Space Cab cu suprastructură de expunere piese • DAF LF FA 290 cu suprastructură Tal Techniek.

Totodata, in cadrul evenimentelor s-au desfasurat si fazele preliminare ale competiei internationale “DAF Driver Challenge”, unde peste 60 de competitori din Romania, pasionati de camioanele DAF au sustinut un test grila cu  55 de intrabari. Pe baza rezultatelor obtinute, au fost alesi cei 5 finalisti, care isi vor disputa titlul de ““Cel mai bun sofer de camion” din Romania, in Finala Nationala, organizata la Gilau, 13-14 iunie 2019.” Cel mai talentat dintre soferi va reprezenta Romania la competitia internationala ‘’DAF Driver Challenge’’. Cei cinci finalisti sunt:

Gavriluta Cristian

Gavriluta Transport

41 pct.

Benga Marcel Gabriel

Yunga Logistic

41 pct.

Vancsa Jeno

Horvath Vancsa Trans

40 pct.

Serban Ovidiu

Serban Transport

39 pct.

Orzan Robert

Orzan trans

38 pct.

Printre sesiunile de ride&drive, networking cu prezentanti ai EVW Holding si DAF, prezentari si cursuri de conducere economica, clientii au fost invitati sa participe la tombola, miza fiind o invitatie la DAF Experience 2019, 18-20 sept. Eindhoven-Olanda.

Castigatorii invitatiei din fiecare locatie sunt reprezentantii urmatorelor companii:

  • Integral Chinciu
  • Crol Trans
  • Horvat Vancsa Trans
  • Dim Construct
  • Aquila
Please follow and like us: