DAF sărbătorește cea de-a 250.000-a cabină Super Space Cab prin lansarea unei editii speciale

Au fost deja comercializate 250.000 de vehicule dotate cu cea mai confortabilă cabină de pe piață.

DAF Trucks lansează Ediția specială a cabinei XF Super Space Cab. Cu această versiune luxoasă și special decorată a celei mai confortabile cabine de camion disponibilă în prezent pe piața de profil, DAF marchează producția a 250.000 de camioane DAF XF prevăzute cu cabină tip Super Space Cab. Ediția specială oferă șoferilor un interior luxos care include, printre altele, pachetul de interior din piele în culoare maro coniac ca și dotare standard.

„Cum putem oferi șoferilor cel mai înalt nivel de confort?” Întrebarea aceasta a condus la inaugurarea cabinei DAF 3600 Space Cab în anul 1985, prin care DAF a impus un nou standard în rândul cabinelor de camioane, din perspectiva spațiului interior și deci confortului oferit șoferilor, datorită plafonului ridicat. Iar în anul 1994, DAF a dus acest concept și mai departe, lansând versiunea Super Space Cab, cu care a ridicat și mai mult standardele de pe piață.

Locul ideal pentru șoferul aflat în deplasare

Cabina ultimului model de camion DAF XF, prevăzut cu Super Space Cab, reprezintă locul ideal în care șoferul aflat în deplasare poate munci, trăi și dormi — fără egal din punct de vedere ergonomic, splendid decorat și deosebit de spațios. Cabina are un volum de  12,6 m3, fiind astfel cea mai spațioasă cabină de camion de pe piață. De asemenea, modelul Super Space Cab prevăzut pe XF are o înălțime la interior de 2,23 m și oferă 925 l spațiu de depozitare. În cabină sunt instalate două paturi generoase, cel inferior având 80 de cm lățime și 2,2 m lungime, iar salteaua înaltă este deja dotare standard. Așadar, nu e de mirare că jumătate din totalul comenzilor de camioane DAF XF sunt pentru cele echipate cu cabina Super Space Cab.

Ediția  specială a Super Space Cab este disponibilă pentru variantele cap tractor 4×2 FT și 6×2 FTG, precum și pentru toate configurațiile de autoșasiu. Ca și opțiuni de motorizare, se poate alege între motorul PACCAR MX-11 cu 330 kW/450 CP sau motorul PACCAR MX-13, în variantele 355 kW/480 CP ori 390 kW/530 CP.

Modul în care a fost decorată această „ediție specială” este specific fiecărei țări: versiunile disponibile au fost configurate pentru a ține cont de preferințele clientului local, însă fiecare Ediție de sărbătoare este prevăzută cu un design interior din linia Exclusiv, incluzând pachetul cu piele de culoare maro coniac. Iar paturile sunt toate echipate cu salteaua DAF de 15 cm înălțime, pentru a asigura un confort maxim în timpul somnului. În plus, printre dotările standard ale acestei versiuni speciale se numără sistemul de navigație DAF TNR, cel mai complet sistem de climatizare, care include funcția de operare de pe peretele spate al cabinei, precum și frigiderul impresionant de spațios oferit de DAF.

Ediția specială  DAF XF Super Space Cab este disponibilă pentru comandă la toți dealerii autorizați DAF.

Please follow and like us: