DAF Trucks este în căutarea celui mai bun șofer de camion din Romania!

Cine este cel mai bun șofer de camion din Romania? Și cine e cel mai bun din Europa și chiar dincolo de ea? Asta vom încerca să aflăm pe parcursul următoarelor luni, cu ocazia concursului DAF Driver Challenge 2019, susținut în 28 de țări. Finala internațională va avea loc în luna septembrie a acestui an și ne va dezvălui în mod spectacular cine merită să fie încununat drept „International DAF Driver Champion 2019”.

Un șofer excelent știe cum să exploateze în mod optim performanțele camionului pe care-l conduce. Știe cum să obțină maximul din fiecare picătură de carburant. Cum să transporte marfa în siguranță și să livreze la timp, mai ales la orele de vârf. Și cum să mențină camionul în cea mai bună stare tehnică. În același timp, un bun șofer cunoaște legislația ca pe propriile degete, gestionează cu calm toate aspectele ce țin de siguranța transportului și se adaptează ușor la condițiile meteo și la diferitele tipuri de camioane. Altfel spus: un șofer de camion excelent este un(o) adevărat(ă) maestru(ă).

Elementul distinctiv 
DAF Driver Challenge presupune trei etape. În primul rând șoferul trebuie să se înscrie în concurs, trimițând o prezentare, în care să se descrie și să explice de ce este un candidat vrednic de titlu. Șoferii pot să aplice personal, sau pot fi nominalizați de către angajatori, colegi sau chiar de dealerul DAF pe drivers.daf.com. Ca și în cazul oricărui maestru, dedicația, talentul și pasiunea reprezintă elementele distinctive.

Finala internațională
Doar cei mai buni dintre cei mai buni vor fi invitați să participe la concursul pe țară, organizat în Romania și care va avea loc în luna Iunie în loc. Gilau, jud. Cluj. Campionul național din fiecare țară va merge mai departe și va participa la Finala internațională, un eveniment susținut între 28 și 29 septembrie 2019, la poligonul de teste Goodyear din Luxemburg. Aici, fiecare participant își va putea reprezenta cu mândrie țara, onorând comunitatea șoferilor din Romania.

Un concurs pentru toți șoferii de camion
Pentru că suntem în căutarea celui mai bun șofer din Romania, competiția DAF Driver Challenge este bineînțeles deschisă tuturor șoferilor, indiferent de marca și modelul camionului condus.

„Șoferul e cel care face camionul”
Richard Zink, Director de Marketing și Vânzări și Membru în Consiliul de administrație al DAF Trucks: „Sunt deja zeci de ani de când construim camioane ce oferă cel mai bun confort pentru șofer de pe piață, fiind dotate cu o gamă largă de tehnologii, al căror scop este să ușureze viața șoferului pe traseu. Cu toate acestea, șoferul este cel care deblochează adevăratul potențial al unui camion. Prin urmare, lansăm o provocare tuturor șoferilor și îi invităm să-și demonstreze  talentele deosebite la volanul camioanelor noastre excelente.”

Înscrierile și testul teoretic vor fi susținute în cadrul evenimentului DAF Roadshow, în fiecare locație:

14 mai – Arad  –  Sediul EVW Holding, Șos. Arad-Nădlac, DN 7km 553+700
17  mai-  Gilău 
  –  Sediul EVW Holding, Str Principală nr. 1333, jud. Cluj
21 mai – Brașov 
  –  Sediul EVW Holding, Calea Feldioarei nr. 176
23 mai – Suceava 
  –  Mandachi Hotel & Spa, B-dul Sofia Vicoveanca nr. 107
30 mai – București 
  –  Sediul EVW Holding Chiajna, Șos. de Centrură nr.  7-9

Pentru detalii, contactati reprezentatul vanzari camioane din zona dumneavoastra!

Please follow and like us: