Grupul e van wijk aniversează 22 de ani de activitate

Grupul E van Wijk a împlinit 22 de ani. Grupul E van Wijk este format din 4 companii care furnizează soluții integrate de business pentru transportatori.

GRUPUL E VAN WIJK

Am început acum 22 de ani când a luat ființa International Transport E van Wijk – 29 iulie 1992. Era a doua companie privată de transport din Cluj-Napoca, iar parteneriatul cu o companie din Olanda era un lucru inedit pentru perioada respectivă. În primele 6 luni de activitate, principalele rute de transport străbăteau Romînia, urmând ca apoi să facem pasul către transportul internațional. În 1996 am început colaborarea cu DAF în primă fază ca After-Sales Dealer. În 1997 devenim unic importator DAF în România.

E VAN WIJK

Este azi un furnizor de servicii integrate de transport și logistică, cu o gamă variată de specializări și cu o viziune clară:  Livrăm cum promitem!
-TRANSPORT INTERNAȚIONAL (Benelux, Germania, Franța, Elveția, Austria, Italia, Spania, Portugalia și Marea Britanie), în regim de camion complet sau loturi parțiale de mărfuri, având o competență ridicată în transportul mărfurilor de volum și specializare în transportul mărfurilor ADR;
-TRANSPORT REGIONAL ȘI DISTRIBUȚIE (linii regulate Ungaria – Romania – Bulgaria, linii zilnice Cluj – București)
-DEPOZITARE  PROFESIONALĂ ȘI MANAGEMENT STOC – în cele 3 depozite logistice (Cluj-Napoca – 7000 m2, Bucuresti – 6000 m2 și Arad – în dezvoltare);
Suntem parte a unui grup logistic care operează la nivel european, cu o flota de 300 camioane, prin 3 centre operaționale principale în Olanda, România și Ucraina.

EUROPAEXPEDIȚIE

Este o casă de expediție pentru transport rutier de marfă în Europa.
Compania servisează azi 800 subcontractori dintre care 400 subcontractori permanenți însumand în 2013,  4.200 de operațiuni. EUROPAEXPEDIȚIE este azi o casă de expediții cu reputație solidă, într-o perioadă dificilă din punct de vedere economic, câștigând încrederea partenerilor săi prin expertiză,  dinamism și flexibilitate.
Peste 65 %  dintre clienții noștri utilizează vehicule DAF. Compania este auditată anual, conform standardelor  IWAY.

EVW HOLDING

Oferă azi soluţii integrate de business clienţilor transportatori prin cele cinci divizii comerciale:
– DIVIZIA DE VÂNZĂRI CAMIOANE NOI: unic importator și dealer DAF în România, dealer Isuzu în România;
– DIVIZIA DE VÂNZĂRI CAMIOANE RULATE: comercializează toate mărcile și modelele de camioane;
– DIVIZIA DE SERVICE: rețea de 10 ateliere service pentru vehicule comerciale; service autorizat DAF și Isuzu, service multimarcă – pentru toate marcile și modelele de vehicule comerciale;
– DIVIZIA DE VÂNZĂRI PIESE DE SCHIMB PENTRU CAMIOANE: piese OE şi after-market pentru toate mărcile şi modelele de camioane;
– DIVIZIA DE VÂNZĂRI ANVELOPE PENTRU CAMIOANE: anvelope premium şi second line pentru toate tipurile de vehicule comerciale, anvelope reșapate Bandag. Divizia deține fabrică de anvelope reșapate Bandag la Gilău.
Compania cu sediul central la Gilău județul Cluj, deține filiale în zece orașe din România: Arad, Bacău, Brașov, Brăila, București, Cluj, Constanța, Craiova, Gilău, Iași și o reprezentanță în Chișinău, Republica Moldova.

TURBO`S HOET ROMANIA.

Compania Turbo’s Hoet Romania este constituită ca o asociere de succes între companiile Turbo’s Hoet Belgia și EVW Holding din România. Compania Turbo’s Hoet Romania se ocupă cu comercializarea de turbosuflante, atât noi, cât și recondiționate, având o structură orientată către calitate și un răspuns prompt și profesionist. În prezent, Turbo’s Hoet Romania este singurul Master Distributor al Honeywell pentru brand-ul Garrett în România, iar prin apartenența la grupul Turbo’s Hoet, este distribuitor de primă linie al tuturor turbosuflantelor produse de cei mai notorii producători în domeniu (Borg Warner – brand-uri ca 3K Turbolader și Schwitzer – , Holset, Mitsubishi, IHI). Aplicațiile cărora compania le oferă soluții complete fac parte din gamele de autoturisme, vehicule comerciale, utilaje agricole, de construcții, material rulant feroviar, mijloace navale, echipament industrial (grupuri electrogene, de pompare). Practic, compania furnizează turbosuflante pentru orice motor termic supra-alimentat.

ASOCIAȚIA MUNDIA.

Este o fundație care doreşte să îmbunătăţească vieţile celor care suferă. Ne dorim să fim parte activă a unei comunităţi prospere, sănătoase, în care membrii ei pot să ducă o viaţă normală, decentă. Misiunea Asociaţiei Mundia este prevenirea, restabilirea şi păstrarea sănătăţii categoriilor defavorizate ale societăţii, prin proiecte medicale, intervenţii chirurgicale sau sponsorizări directe. Scopul Asociaţiei Mundia este acordarea unei şanse la o nouă viaţă, prin ameliorarea stării de sănătate.

Ne dorim să devenim partenerul complet pentru orice transportator din România și Republica Moldova. Prin eforturile noastre îndreptate permanent spre dezvoltare, căutăm să integrăm cât mai eficient soluții viabile într-un sistem care care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor partenerilor noștri. Suntem responsabili față de angajați și ne străduim să le oferim mediul ideal pentru un viitor sigur în care împreună să oferim soluții viabile pentru viitor. Suntem responsabili față de societatea în care trăim și prin Asociația Mundia ne aducem aportul la îmbunătățirea calițății vieții copiilor cu deficiențe de vedere. Suntem responsabili față de mediul înconjurător și căutăm în permanență soluții ecologice și sustenabile.

Please follow and like us: