TH Trucks (ex.EVW Holding) în parteneriat cu Raiffeisen Leasing, lansează un produs de finanţare pentru achiziţionarea de camioane

campania de finanţare se desfăşoară în perioada 25.09.2018 – 31.12.2018

TH trucks (ex.EVW Holding) şi Raiffeisen Leasing lansează în parteneriat un produs inovator de finanţare, pentru achiziţionarea de camioane, noi şi rulate.

Produsul este conceput pentru a răspunde nevoilor de acces cât mai facil la servicii de finanțare, pentru cei ce doresc să-și completeze ori să-și reînnoiască flota de transport. În perioada 25.09.2018 – 31.12.2018, cei interesați de capete-tractor marca DAF, beneficiază de facilități speciale față de alte produse similare.

Noul produs presupune 0% avans la finanțare prin leasing financiar, atât pentru achiziția de camioane noi cât și rulate, fiind unic în acest moment pe piața românească.

„Rolul și importanța domeniului transporturilor sunt evidențiate prin relațiile cu diversele ramuri economice, având un impact strâns corelat și cu activitatea de leasing. Ne dorim ca prin noul produs să susținem acest rol, printr-o ofertă de leasing așa cum trebuie, corectă și responsabilă.

Sunt bucuros că am găsit la partenerii noștri de la TH Trucks (ex.EVW Holding) aceeași dorință și sperăm ca inițiativa noastră să aducă o contribuție pozitivă în dezvoltarea afacerilor clienților.” A declarat Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing.

Pe lângă acest avantaj semnificativ, se oferă dobândă fixă sau variabilă, și posibilitatea facturării ratelor în Euro. De asemenea, perioadele de finanțare pot ajunge până la 6 ani, cu o valoare reziduală la finalul contractului de până la 20%. În plus, se pot include și pachete de asigurare avantajoase – CASCO și RCA – cu plată lunară a ratelor, precum și posibilitatea includerii serviciilor de asistență rutieră.

Acest produs adresat persoanelor juridice este disponibil începând cu data de 25 septembrie în toate reprezentanțele Raiffeisen Leasing, în agenţiile Raiffeisen Bank din ţară, precum şi în filialele TH Trucks (ex.EVW Holding).

Th Trucks este o companie națională prezentă în 12 locații din România și Republica Moldova. Unic dealer oficial DAF în România, TH Trucks (ex. EVW Holding) este un business construit de peste 25 de ani în jurul camioanelor. Compania oferă azi transportatorilor soluţii integrate de business:

-vânzări vehicule noi: camioane (DAF, Isuzu, Tatra Phoenix), precum și autobuze și autocare VDL;

-vânzări camioane rulate (toate mărcile);

-service camioane (service Autorizat DAF şi service pentru toate mărcile de camioane);

-vânzări piese camioane (piese OE şi after-market);

-vânzări anvelope camioane (anvelope premium şi reșapate Bandag).

Raiffeisen Leasing este membră a grupului financiar austriac Raiffeisen şi activează pe piaţa românească din anul 2002. Clienţii Raiffeisen Leasing sunt în principal persoane juridice, de la IMM-uri, la corporaţii multinaţionale şi municipalităţi, inclusiv persoane fizice. Compania are reprezentare natională, fiind prezentă în 15 oraşe mari din România. Raiffeisen Leasing oferă servicii de finanţare în sistem leasing financiar, accesibile prin toate cele peste 400 de agenţii Raiffeisen Bank. Raiffeisen Leasing este membră a Asociaţiei Societăţilor Financiare din România (ALB) începând cu anul 2004. 

Please follow and like us: