Modelul DAF LF a fost votat din nou „Camionul de Flotă al Anului”

Pentru al doilea consecutiv, DAF Trucks şi-a adjudecat titlul britanic de „Camion de flotă al anului” cu gama sa de camioane de distribuţie DAF LF, lider de piaţă, cu ocazia decernării Premiilor pentru flota comercială, ediţia 2018. Este deja a cincea distincţie de top primită de DAF pe pieţele europene în acest an.

În competiţia dură cu concurenţa, modelul DAF LF a ieşit triumfător pentru flexibilitate, fiabilitate, interesul clar manifestat de operatorii de flote şi asistenţa postvânzare oferită de DAF. Juriul a afirmat: „Modelul LF şi-a păstrat titlul, fiind votat din nou drept camionul preferat pentru flote. Versatilitatea modelului LF în mediile urbane este o caracteristică definitorie, în timp ce cabina spaţioasă şi experienţa de conducere rafinată îl transformă în preferatul şoferilor. Sprijinul puternic din partea DAF, plus fiabilitatea şi costurile de funcţionare reduse se combină într-un pachet imbatabil.”

Seria XF de categorie premium de la DAF Trucks – alături de seria CF – a fost votată „Camionul internaţional al anului 2018” şi ulterior a primit distincţiile naţionale Camionul Anului în Polonia, Slovacia, Slovenia şi Irlanda de Nord.

„Bineînţeles că suntem încântaţi să câştigăm din nou”, afirmă Richard Zink, Director de marketing şi de vânzări şi membru al Consiliului de Administraţie al DAF Trucks, „inclusiv în prezenţa unor companii cu o asemenea reputaţie. Cu o concurenţă de un asemenea calibru, modelul nostru LF s-a dovedit, din nou, a fi un camion de top”.

Please follow and like us: