DAF LF şi CF completează DAF hattrick la Premiile Fleet News 2022

Noua generaţie DAF XG⁺ premiată pentru „Cel mai bun cap tractor diesel din Marea Britanie”

Noua generaţie DAF XG⁺ premiată pentru „Cel mai bun tractor diesel din Marea Britanie” la prestigiosul premiu Fleet News Awards 2022. Cu aceeaşi ocazie, juriul a încoronat DAF LF drept „Cel mai bun camion cu autoşasiu cu două punţi”şi DAF CF drept „Cel mai bun camion cu autoşasiu”. Este al cincilea an consecutiv în care camioanele DAF au obţinut cele mai înalte onoruri la premiile Fleet News Awards.

Best UK Diesel Tractor

Noua generaţie DAF XG⁺ a primit premiul pentru „Cel mai bun cap tractor diesel din Marea Britanie”

Victoria pentru XG vine după premiul „Camionul internaţional al anului 2022” pentru noua generaţie DAF XF, XG şi XG anunţat în noiembrie anul trecut – şi, mai recent, premiile naţionale „Camionul anului” în Portugalia şi România. 

Juriul premiilor Fleet News Awards a fost plin de laude pentru noua generaţie DAF XG⁺.  „Modelul de vâr DAF este stilat, inovator, impresionat de condus, oferă cea mai mare cabină din industrie şi asigură un trai confortabil. Modelul XG stabileşte un nou punct de referinţă pe piaţa tractoarelor. Flotele beneficiază de costuri de operare competitive şi de excelenţa renumită a asistenţei DAF pentru maximizarea duratei de funcţionare continuă. Atractivitatea şoferilor şi atractivitatea flotei reprezintă o combinaţie câştigătoare.”

Cel mai bun camion cu autoşasiu
Seria cunoscută de camioane CF de distribuţie de la DAF a obţinut titlul pentru „cel mai bun camion cu autoşasiu”. Juriul a declarat: „CF este un câştigător clar la categoria autoşasiuri grele”. Acesta este, de departe, cel mai bun pachet cu autoşasiu multifuncţional, care satisface nevoile flotelor din toate tipurile de sectoare industriale. Fiabilitatea, sarcina utilă, atractivitatea şoferului, asistenţa pentru distribuitor şi costurile de operare favorabile se numără printre numeroasele atribute câştigătoare ale acestuia.”

Cel mai bun camion uşor
În plus, camionul de distribuţie urban DAF, seria de neegalat LF, a fost încoronat „cel mai bun camion cu autoşasiu cu două punţi, uşor”. „LF domină piaţa de camioane de 7,5 tone din Marea Britanie şi este uşor de văzut de ce: fiabilitatea excelentă, preţurile competitive şi cel mai bun suport al distribuitorului în afaceri oferă flotelor încredere imensă în camion. De asemenea, este proiectat ergonomic, având în minte şoferul, cu o cabină confortabilă, de dimensiuni bune, bine echipată. Este alegerea dovedită pentru toate tipurile de activitate a flotei.”

Laurence Drake, director general DAF Trucks în Marea Britanie, a primit premiile de la Dave Jones, sponsor Rivus Fleet Management Solutions. Laurence a adăugat: „Suntem încântaţi să ridicăm aceste premii foarte apreciate. Recunoaşterea modelelor noastre este o dovadă a calităţii şi fiabilităţii care se regăsesc în ADN-ul gamei DAF.”

Dave Jones, sponsor Rivus Fleet Management Solutions (dreapta), a înmânat premiul „cel mai bun cap tractor diesel din Marea Britanie” lui Laurence Drake, Director executiv la DAF Trucks UK (centru). În partea stângă, prezentatorul ceremoniei de decernare a premiilor, Huw Edwards.

Please follow and like us: