ISUZU - Prezentare

În momentul în care urcați într-un camion din Seria N, veți descoperi ce ușor este să intri și să ieși.

Mânerele lungi pe ușile largi care se deschid la 90° fac întregul proces mult mai puțin extenuant. Cu cât faceți mai multe opriri, cu atât veți aprecia mai mult această proiectare. Odată intrat în „biroul” dvs., certificat la standarde de siguranță în construcția cabinelor ECE-R29, veți observa că instrumentele necesare și comenzile au fost atent poziționate la îndemâna Dvs., iar vizibilitatea generală a fost maximizată (în special pentru direcția înainte). Accesul la informație este de asemenea important. În acest sens, Seria N a fost prevăzută cu protocolul CAN (Controller Area Network), pentru a permite o diagnosticare completă și ușoară a sistemului. La modelele Premium, sistemul este conectat la un afișaj multi-informațional (Multi-Information Display) care indică nivelul de consum carburanți, atenționează la depășirea vitezei legale permise, indică timpul de funcționare al motorului, reamintește intervalele de service, și multe altele.

Seria N este recomandată și datorită diversității gamei de aplicații: puteți alege între cabine single, basculante, crew, 4X4, diverse configurații de ampatamente și transmisii. Pentru a vă ușura o alegere cât mai informată, Isuzu a creat ISIS, un sistem electronic de selectare, lider în industrie, care vă va ajuta să alegeți camionul cel mai potrivit nevoilor Dvs.

Dave. creierul fiecărui nou isuzu

Dotat cu un ecran touch de 6.2’’, DAVE (Digital Audio Visual Equipment) este creierul dinăuntrul fiecărei cabine de camion din noua Serie N. Absolut ticsită de design-uri și dispozitive inteligente, pregătită pentru dotări extra opționale, Seria N a fost specific concepută pentru a vă relaxa ziua de lucru. Porniți sistemul GPS* și veți fi condus pe ruta cea mai rapidă și sigură pentru gabaritul și înălțimea camionului dvs. Activați sistemul de monitorizare a presiunii din anvelope (Tyre Pressure Monitor*) și veți fi alertați chiar la cele mai mici modificări în nivelul acesteia. Aveți cale lungă de bătut? Sistemul media DAVE vă permite să ascultați MP3-uri, să vizionați filme în timpul staționărilor, sau să prindeți radio digital de o claritate deosebită.

Șoferi, nu mai e cazul să stați pe scaunul din spate

Prin construcția sa, cabina Seriei N pune șoferul pe primul loc. Chiar de la prima vedere puteți observa generoasele spații de depozitare din partea de sus a cabinei, suporturile de pahar aflate la îndemâna Dvs., precum și celelalte dotări bine gândite.

Apucați schimbătorul de viteze de la cutia semi-automată (dotare standard la multe modele din Seria N – verificați în specificațiile tehnice!). Conduceți camionul ca și când ar avea transmisie automată, dar se comportă ca și una manuală, ușurându-vă astfel munca.

Deja, conducând, puteți remarca ce lin și silențios se poate dirija din cabină (suspensia din față a fost îmbunătățită, iar nivelul de izolație antifonică crescut cu decibeli întregi). Dacă doriți, puteți să vă conectați iPod-ul sau player-ul MP3 la unitatea cu touchscreen și să vă bucurați de experiența condusului. Că veni vorba, suspensia scaunului șoferului (dotare standard la toate modelele NPR și NQR, cu excepția celor prevăzute cu cabină Crew Cab și modelul NQR cu trapă de acces) vă face orice călătorie mai sigură și mai confortabilă.

Aveți ochi în față, lateral și în spate

Ca șofer profesionist, trebuie să fiți mereu pe fază. Acum, puteți savura o vizibilitate de aproape 360°. Operând printr-o unitate audio-vizuală digitală cu touchscreen și unghiuri de vizibilitate multiple, sistemul opțional de camere video* vă dă posibilitatea de a vedea tot ansamblul camionului (gata cu manevrele inutile în stațiile de încărcare!) De fapt, puteți instala camere video în patru poziții distincte, acoperind astfel părțile laterale și spatele. Toate afișate concomitent, beneficiind chiar și de funcție audio.* Puteți monta senzori de avertizare până și în partea superioară a carcasei camionului, pentru a fi siguri că nu ratați nimic.

Manevrabilitate unică

O cabină modernă ce permite mișcarea în spații înguste dar care își păstrează în același timp unghiul perfect de vizibilitate chiar în cazul celor mai dificile manevre.