Declarație privind protecția datelor

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Introducere

Regulamentul general privind protecția datelor (sau GDPR pe scurt) este un pas pozitiv pentru persoanele fizice care au mai mult control asupra modului în care sunt utilizate datele lor personale. Pe 25 mai 2018, această nouă legislație a intrat în vigoare și am schimbat o serie de procese și politici pentru a ne pregăti afacerea. Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al TH Trucks (ex.EVW Holding), prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679

Această declarație descrie ce tipuri de informații colectăm de la dvs., cum sunt utilizate de noi, cum le transferăm către terți și căror terți, cum puteți gestiona informațiile pe care le deținem și cum ne puteți contacta.

Vă vom oferi întotdeauna opțiunea de a nu primi comunicări de marketing de la noi. Nu vă vom trimite niciodată e-mailuri nesolicitate, mesaje de comunicare sau vă vom împărtăși datele altcuiva. Nu vindem informațiile dvs. către terțe părți, dar lucrăm îndeaproape cu parteneri selectați care ne ajută să vă oferim informațiile, produsele și serviciile pe care ni le solicitați. De exemplu, partenerii nostrii, producătorii directi care ne furnizează documentația referitoare la vehicolele dvs.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Considerăm că protecția datelor dvs. personale și transparența cu privire la modul în care datele dvs. sunt utilizate de noi sunt de o mare importanță. Prin urmare, am pregătit această declarație pentru a vă informa despre modul în care gestionăm datele dvs. personale.

Vă informăm în această declarație despre:

 • Ce date personale colectăm de la dvs.;
 • În ce scop aceste date sunt utilizate de noi;
 • Care este baza legală care ne permite utilizarea acestor date;
 • Care sunt terțele părți către care transferăm datele dvs.;
 • Cum vă protejăm datele cu caracter personal; și
 • Ce drepturi aveți cu privire la datele dvs. personale.

Această declarație de confidențialitate se aplică datelor cu caracter personal colectate de entități și filiale ale TH Trucks (ex.EVW Holding) , inclusiv entități ale partenerilor noștrii DAF. Când colectăm informații personale de la dvs. într-un alt context decât acest site web, oferim informații mai specifice, după cum este necesar, pe lângă informațiile furnizate în această declarație.

Facem toate demersurile rezonabile posibile pentru ca această declarație să fie cât mai concretă și completă. Vă rugăm să nu ezitați să contactați responsabilul cu protecția datelor (DPO) dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această declarație: dpo@thtrucks.ro

Angajamentul nostru față de confidențialitatea dvs.

Ne angajăm să gestionăm cu atenție datele dumneavoastră cu caracter personal. Folosim datele în conformitate cu standardele de securitate corespunzătoare și le ștergem de îndată ce nu mai avem nevoie de ele. Colectăm doar datele personale de care avem nevoie pentru a atinge scopurile care v-au fost comunicate. În cele din urmă, ne asigurăm că datele dvs. sunt corecte și actualizate.

Cine suntem, cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale și cum ne puteți contacta

TH Trucks (ex.EVW Holding SRL), persoană juridică, având sediul social în localitatea Gilau, judetul Cluj, str.Principala nr.1333, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J12/2088/1997, cod unic de înregistrare fiscală RO9951956 (numita în continuare “THT” ). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem în calitate de operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

TH Trucks (ex.EVW Holding) și filialele (punctele de lucru) sunt operatorii în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Această declarație de confidențialitate conține detalii de contact în cazul în care doriți să vă exercitați drepturile cu privire la datele personale pe care le-am colectat de la dvs. În această declarație, „THT”, „noi” și „noastre” se referă la TH Trucks (ex.EVW Holding) și filialele (punctele de lucru) TH Trucks SRL (ex.EVW Holding SRL).

Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul THT cu protecția datelor la adresa de e-mail dpo@thtrucks.roprin poștă sau curier la adresa str.Principala nr.1333, localitatea Gilau, judetul Cluj – cu mentiuneaîn atenția Responsabilului THT cu protecția datelor, Hotiu-Rus Gabriela.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm, pe ce bază și în ce cazuri

Colectăm informații despre dvs. și despre vehiculul dvs. atunci când interacționați cu site-ul nostru web, prin aplicații sau parteneri de producție care ne cer să vă contactăm atunci când faceți o solicitare. Colectăm doar informațiile necesare, relevante și adecvate scopului pentru care le furnizați.

Mai jos este o prezentare generală a tipurilor de date cu caracter personal pe care le prelucrăm. De asemenea, am furnizat scopul utilizării acestor date și baza legală pentru prelucrare.

Dacă prelucrăm datele dvs. într-un mod substanțial diferit de cel specificat mai jos, vă vom informa despre acestea separat.

Persoanele vizate

Nota de informare candidati TH Trucks – link

Nota de informare clienti TH Trucks – link

Nota de informare parteneri contractuali TH Trucks – link

Persoane vizate

Tipul datelor personale

Scop

Bază legală

01

Persoane vizate

Clienti persoane fizice

Tipul datelor personale

Numele si prenumele, adresa de domiciliu/de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, și, dacă este necesar, numărul cărții de identitate, copia cărții de identitate, codul numeric personal, numărul contului bancar,

Distinct de datele cu caracter personal mentionate, in cazul serviciilor de service auto oferite clientilor persoane fizice, mai sunt prelucrate urmatoarele numere de identificare nationala/ internationala asociate vehiculelor detinute de acestia si care fac indentificabila o persoana:

– numărul de înmatriculare;

– serie șasiu/numărul de identificare al vehiculului;

Scop

Incheierea și executarea unui contract pentru vânzarea și livrarea de produse și servicii, inclusiv achiziții în magazinul online.

Respectarea cerințelor legale.

Construirea și menținerea relațiilor cu clientul. Informarea despre produsele și serviciile care vă pot interesa.

Cercetare de piață și analiză de afaceri Participare la programe de loialitate.

Participarea la sondaje și instruire.

Service și asistență, asistență la defecțiuni pe drum, garanție, operațiuni pe teren și acțiuni de service.

Bază legală

Obligatie contractuala. Interes legitim.

02

Persoane vizate

Reprezentanti legali ai clientilor persoane juridice, angajati ai acestora, delegati, imputerniciti, soferi etc,

Tipul datelor personale

Numele si prenumele, functia, numărul de telefon, adresa de e-mail, și, numai dacă este necesar, numărul cărții de identitate, copia cărții de identitate, codul numeric personal.

In plus, in cazul soferilor care apeleaza la service si asistenta in caz de avarie, numarul de identificare al vehiculului (ceria de sasiu), numărul de inmatriculare al vehiculului, coordonatele GPS, data și ora, codul șoferului.

Scop

Incheierea și executarea unui contract pentru vânzarea și livrarea de produse și servicii, inclusiv achiziții în magazinul online.

Respectarea cerințelor legale.

Construirea și menținerea relațiilor cu clientul. Informarea despre produsele și serviciile care vă pot interesa.

Cercetare de piață și analiză de afaceri Participare la programe de loialitate.

Participarea la sondaje și instruire.

Service și asistență, asistență la defecțiuni pe drum, garanție, operațiuni pe teren și acțiuni de service.

Analiza performanței vehiculului și optimizarea calității și performanței produselor și serviciilor noastre. Efectuarea de diagnostice și reparații la distanță, precum și planificarea întreținerii. Furnizarea de asistență în caz de avarie pe drum atunci când este apelat prin ITS. Îndeplinirea obligațiilor contractuale.

Bază legală

Obligatie contractuala. Interes legitim

03

Persoane vizate

Vizitatori ai paginilor web apartinand TH Trucks SRL(ex.EVW HOLDING SRL)

Tipul datelor personale

Numele și prenumele, adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, ID-ul utilizatorului, istoricul navigării și setările browserului, de exemplu, paginile vizitate, data și ora vizitei și locația, adresa IP și dispozitivul de pe care a fost vizitat site-ul web

Scop

Furnizarea accesului la sisteme IT, magazine online și portaluri.

Bază legală

Interes legitim Obligatie contractuala

04

Persoane vizate

Candidati care aplica la joburile deschise in cadrul TH Trucks (ex.EVW HOLDING) si publicate pe site-urile societatii in baza unui formular de recrutare

Tipul datelor personale

Numele si prenumele, telefon, adresa de e-mail, data nasterii

Scop

Planificare pentru interviu

Recrutarea de noi angajati

Bază legală

Interes legitim

consimtamant

Clienti persoane fizice

Numele si prenumele, adresa de domiciliu/de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, și, dacă este necesar, numărul cărții de identitate, copia cărții de identitate, codul numeric personal, numărul contului bancar,

Distinct de datele cu caracter personal mentionate, in cazul serviciilor de service auto oferite clientilor persoane fizice, mai sunt prelucrate urmatoarele numere de identificare nationala/ internationala asociate vehiculelor detinute de acestia si care fac indentificabila o persoana:

– numărul de înmatriculare;

– serie șasiu/numărul de identificare al vehiculului;

Incheierea și executarea unui contract pentru vânzarea și livrarea de produse și servicii, inclusiv achiziții în magazinul online.

Respectarea cerințelor legale.

Construirea și menținerea relațiilor cu clientul. Informarea despre produsele și serviciile care vă pot interesa.

Cercetare de piață și analiză de afaceri Participare la programe de loialitate.

Participarea la sondaje și instruire.

Service și asistență, asistență la defecțiuni pe drum, garanție, operațiuni pe teren și acțiuni de service.

Obligatie contractuala. Interes legitim.

Reprezentanti legali ai clientilor persoane juridice, angajati ai acestora, delegati, imputerniciti, soferi etc,

Numele si prenumele, functia, numărul de telefon, adresa de e-mail, și, numai dacă este necesar, numărul cărții de identitate, copia cărții de identitate, codul numeric personal.

In plus, in cazul soferilor care apeleaza la service si asistenta in caz de avarie, numarul de identificare al vehiculului (ceria de sasiu), numărul de inmatriculare al vehiculului, coordonatele GPS, data și ora, codul șoferului.

Incheierea și executarea unui contract pentru vânzarea și livrarea de produse și servicii, inclusiv achiziții în magazinul online.

Respectarea cerințelor legale.

Construirea și menținerea relațiilor cu clientul. Informarea despre produsele și serviciile care vă pot interesa.

Cercetare de piață și analiză de afaceri Participare la programe de loialitate.

Participarea la sondaje și instruire.

Service și asistență, asistență la defecțiuni pe drum, garanție, operațiuni pe teren și acțiuni de service.

Analiza performanței vehiculului și optimizarea calității și performanței produselor și serviciilor noastre. Efectuarea de diagnostice și reparații la distanță, precum și planificarea întreținerii. Furnizarea de asistență în caz de avarie pe drum atunci când este apelat prin ITS. Îndeplinirea obligațiilor contractuale.

Obligatie contractuala. Interes legitim

Vizitatori ai paginilor web apartinand TH Trucks SRL(ex.EVW HOLDING SRL)

Numele și prenumele, adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail, ID-ul utilizatorului, istoricul navigării și setările browserului, de exemplu, paginile vizitate, data și ora vizitei și locația, adresa IP și dispozitivul de pe care a fost vizitat site-ul web

Furnizarea accesului la sisteme IT, magazine online și portaluri.

Interes legitim Obligatie contractuala

Candidati care aplica la joburile deschise in cadrul TH Trucks (ex.EVW HOLDING) si publicate pe site-urile societatii in baza unui formular de recrutare

Numele si prenumele, telefon, adresa de e-mail, data nasterii

Planificare pentru interviu

Recrutarea de noi angajati


Recrutarea de noi angajati

Interes legitim

consimtamant

Alte tipuri de informațiile pe care le colectăm:

 1. Informații despre vehicul (inclusiv numărul de înmatriculare, seria de sasiu, memento-uri de service, kilometraj și informații despre reparația garanției;
 2. Data și ora în care ați utilizat serviciile noastre;
 3. Informații despre cookie, pixeli sau semnalizator;
 4. Adresa site-ului web de la care ați accesat site-ul nostru web;
 5. Detalii despre orice tranzacție între dvs. și noi;
 6. În cazul în care vă angajați cu noi într-un context de afaceri, putem colecta titlul postului dvs., datele de contact ale companiei (inclusiv adresele de e-mail), mărimea flotei și detaliile companiei;
 7. Înregistrări vocale ale apelurilor pe care le efectuați către centrul nostru de servicii pentru clienți;
 8. Înregistrări „chat live”;
 9. În cadrul paginii dvs. Personale din platforma de vânzări online cu produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, date despre metoda de plată precum și datele cardului sau a contului bancar.
 10. Orice informații din corespondență pe care ni le trimiteți.

Oferim și posibilitatea de a vă înregistra în platforma THT (ex.EVW) prin contul dvs Facebook, Google, Youtube sau orice site de socializare. Dacă optați pentru una dintre aceste variante, veți fi direcționați către o pagină administrată de operatorii site-lui de socializare, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către THT (ex.EVW). Puteți consulta politicile de confidențialitate ale site-rilor de socializare accesând link-rile aflate in paginile web ale companiilor deținătoare.

Colectam date și din surse publice

Vă rugăm să rețineți că colectăm și date din surse (publice), cum ar fi agențiile de credit, camerele de comerț etc.

Cât timp păstrăm datele dvs. personale?

Stocăm datele dvs. cu caracter personal atât timp cât sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat, pentru perioada permisă de lege și definită de politicile noastre interne de păstrare a datelor.

Alte scopuri de prelucrare a datelor și cum putem sa folosim aceste informații

THT va utiliza informațiile în următoarele scopuri:

 • Pentru a vă putea procesa cererea în cazul unei comenzi de servicii, de vănzare, a unui parteneriat de afacere sau în alte cazuri;
 • Pentru a vă include într-o listă de clienti prospecți, candidați (portofoliu) dacă ați permis acest lucru;
 • Pentru a vă informa despre diferite campanii, produse și servicii, posturi vacante de muncă;
 • Pentru a pregăti date statistice pe diferite subiecte de interes comercial, inclusiv a posturilor vacante;
 • În interesul legitim

Vom procesa doar informațiile necesare în scopul pentru care au fost colectate în momentul accesării sau creării unui cont de utilizator pe site-rile THT . Veți avea întotdeauna opțiunea de a nu primi comunicări de marketing de la noi (și vă puteți retrage consimțământul sau obiectul în orice moment). Nu vă vom trimite niciodată e-mailuri nesolicitate, mesaje de comunicare sau vă vom împărtăși informațiile personale cu oricine altcineva.

Există diferite moduri în care putem folosi sau procesa informațiile dvs. personale. Le enumerăm mai jos:

Consimţământ:

În cazul în care v-ați acordat consimțământul, putem folosi și procesa informațiile dvs. pentru a furniza cele mai recente informații cu privire la ofertele pe care le-ați solicitat sau doriți să le solicitați:

 • Clienți prospecți pentru vehicule
 • Clienți prospecți pentru piese și anvelope
 • Clienți prospecți pentru serviciile oferite de THT (ex.EVW)

Bază contractuală:

Putem folosi și procesa informațiile dvs. personale acolo unde este necesar pentru a încheia un contract cu dvs. și pentru a vă îndeplini și finaliza comenzile, achizițiile și alte tranzacții încheiate cu noi.

 • Clienți existenți (contract)
 • Comunicare telefonic, electronic sau personal privind indicele de satisfacție a clienților

Putem folosi și prelucra informațiile dvs. personale așa cum este prezentat mai jos, acolo unde este necesar pentru noi să desfășurăm activități pentru care este în interesul nostru legitim ca afacere să facem acest lucru.

 • Clienți existenți ai vehiculelor achiziționate sau în curs de achiziționare sau pur si sumplu pentru detalii despre produsele, articolele sau serviciile efectuate de THT (ex.EVW)
 • Clienți de piese și anvelope sau potentiali clienți pentru și despre produsele, articolele sau serviciile efectuate de THT (ex.EVW)
 • Clienți de servicii existenți (fără contract) în vederea obținerii de informații tehnice

Interes legitim

Dacă este cazul, vom contacta clienții sau persoanele avizate (cei care sunt activi în ultimii doi ani) cu mesaje de vânzare cu privire la ultimele noastre oferte sau foști clienți în eventualitatea unei noi colaborări.

Printr-o evaluare a interesului legitim am stabilit că acest lucru este în interesul tuturor clienților sau a partenerilor.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web sau a folosirii aplicației smartphone, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru web și în aplicația smartphone putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Pentru Marketing vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail /SMS /telefonic /mobile push /webpush /etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produsele de interes Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

– Modificarea setărilor din contul de client;

– Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin

– Contactarea THT (ex,EVW) folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformelor online THT (ex.EVW) față de atacuri cibernetice:

– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma THT (ex.EVW) sau platformele gestionate de noi. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Către cine transferam datele dvs. Personale

Transferăm informații despre dvs. cu afiliații THT (intre care TURBOS HOET, POLIMOB SRL, ICS EVW CAMIOANE SRL, TURBOS HOET ROMANIA SRL) care sunt supuși acelorași standarde de protecție a datelor, dar si parteneri de afaceri precum:

– Furnizori strategici de produse și marfuri (DAF TRUCKS N.V., PACCAR, VDL, etc)

– Furnizori IT

– Furnizori de servicii

– Companii de asigurări

– Bănci (Raiffeisen Bank, Unicredit Bank, Banca Transilvania, BRD)

– Auditori (MAZARS)

– Autoritati (autoritati publice, instante, avocati, executori judecatoresti, organe de cercetare)

Cum vă protejăm datele dvs. cu caracter personal în relație cu terți care nu fac obiectul normelor europene de protecție a datelor?

Nu vor fi transferate date cu caracter personal către terți care nu aplică politici de protecție a datelor persoanale.

În alte cazuri, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

– societăților din cadrul aceluiași grup de societăți ca THT;

– partenerilor THT (ex.EVW) Marketplace;

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii de cercetare de piață;

– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afara Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.

Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Avem grijă să protejăm disponibilitatea, integritatea și confidențialitatea datelor dvs. personale. Am implementat o serie de măsuri de securitate pentru a asigura protecția datelor dumneavoastră. De exemplu, implementăm controale de acces, folosim măsuri adecvate de securitate pentru rețea și sistem, cum ar fi firewall-uri, instalăm patch-uri și protejăm dispozitivele mobile cu parole adecvate.

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare și le stocam pe servere securizate, asigurând în același timp redundanța datelor.

Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologii inovatoare de ultimă generație.

În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți

Când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, aveți anumite drepturi pe care le puteți exercita în orice moment. Vă oferim mai jos o prezentare generală a acestor drepturi și a ceea ce înseamnă pentru dvs. Vă puteți exercita drepturile contactând  dpo@thtrucks.ro

Drepturi care pot fi exercitate de persoanele vizate în legătură cu prelucrarea datelor lor cu caracter personal de către TH Trucks SRL (ex.EVW HOLDING SRL):

Oricărei persoane vizate îi este garantată exercitarea drepturilor prevăzute de GDPR, respectiv:

a) dreptul de acces: persoanele vizate pot obține de la TH Trucks SRL (ex.EVW HOLDING SRL) confirmarea că le sunt prelucrate

datele cu caracter personal, precum și informații privind specificul prelucrării cum ar fi: scopul, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor, perioada pentru care datele sunt păstrate, existența dreptului de rectificare, ștergere sau restricționare a prelucrării.

Acest drept permite persoanelor vizate să obțină gratuit o copie a datelor cu caracter personal prelucrate, precum și contra-cost orice copii suplimentare;

b) dreptul la rectificarea datelor: persoanele vizate pot să solicite TH Trucks SRL (ex.EVW HOLDING SRL)  să modifice datele

incorecte ce le privesc ori, după caz, să completeze datele care sunt incomplete;

c) dreptul la ștergere: persoanele vizate pot solicita ștergerea datelor lor cu caracter personal atunci când:

• acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le

prelucrăm;

• a fost retras consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și TH Trucks SRL (ex.EVW HOLDING SRL) nu le mai poate prelucra în baza altor temeiuri;

• datele cu caracter personal sunt prelucrate contrar legii;

• datele cu caracter personal trebuie șterse conform legislației relevante;

d) dreptul la retragerea consimțământului: persoanele vizate pot să își retragă oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prelucrate pe bază de consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrărilor realizate anterior acestui moment.

e) dreptul de opoziție: persoanele vizate se pot opune oricând prelucrărilor în scop de marketing, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al TH Trucks SRL (ex. EVW HOLDING SRL), din motive care țin de situația lor specifică;

f) dreptul la restricționarea prelucrării: persoanele vizate pot solicita restricționarea prelucrării datelor lor cu caracter personal dacă:

• contestă corectitudinea datelor cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm exactitatea datelor în cauză;

• prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu character personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

• datele nu ne mai sunt necesare prelucrării, dar persoana vizată ni le solicită pentru o acțiune în instanță;

• în cazul în care persoana vizată s-a opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale TH Trucks SRL (ex.EVW HOLDING SRL) ca operator prevalează asupra drepturilor persoanei vizate.

g) dreptul la portabilitatea datelor: persoanele vizate pot solicita, în condițiile legii, ca TH Trucks SRL (ex.EVW HOLDING SRL)

să le furnizeze anumite date cu caracter personal într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automatizat. Dacă persoanele vizate solicită, TH Trucks SRL (ex.EVW HOLDING SRL) poate transmite respectivele

date unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic.

h) dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: persoanele vizate au dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în cazul în care consideră că le-au fost încălcate drepturile:

Autoritatea Națională pentruSupravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal,

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poştal 010336 Bucureşti, România

anspdcp@dataprotection.ro  

Pentru exercitarea drepturilor menționate la punctele a) – g) de mai sus, sau pentru orice întrebări despre prelucrarea datelor cu caracter personal realizată de TH Trucks SRL (ex.EVW HOLDING SRL), persoanele vizate pot utiliza datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor desemnat de TH Trucks SRL (ex.EVW HOLDING SRL), trimițând cererea:

– prin e-mail la adresa: dpo@thtrucks.ro  

 sau

– prin poștă sau curier la adresa: str. Principala nr.1333, loc. Gilau, Jud.Cluj pentru TH Trucks SRL

– telefon 0372.200.000

Puteti accesa modelele de cereri prin link-rile de mai jos:

Cerere acces – link

Cerere portabilitatea datelor – link

Cerere rectificare – link

Cerere restrictionarea prelucrarii – link

Cerere stergere date – link

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile rezonabile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Cookie

Folosim cookie-uri pe acest site web. Mai multe informații despre acest subiect sunt disponibile la acest link.